Beyaz Saray'dan Erdoğan açıklaması

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beyaz Saray'dan Erdoğan açıklaması
Beyaz Saray'dan Erdoğan açıklaması
GİRİŞ 25.04.2024 21:05 GÜNCELLEME 25.04.2024 23:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında gelen bir soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok" cevabını verdi.


ABD Başkanı Joe Biden ile New York’a giden ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında gelen bir soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok" cevabını verdi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 26
  • AKP 1 hafta önce Şikayet Et
    Gitme reis onlar yalanci.onlar sahtekar. Senin gibi dogru dürüst adamin o elleri kanlilarin yaninda isi olamaz Bunlar kiyafetin icine gizlenmis katiller
    Cevapla
  • Muhtar 1 hafta önce Şikayet Et
    Bidon zaten gidici Reis. Gitmene değmez. Bırak o ayağına gelsin. Bence sen şimdi den Trump ı davet et. Gelsin ona boğazda tekne turu yaptır. Çünkü o kesin kazanacak.
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 1 hafta önce Şikayet Et
    Görüşse ne olur görüşmede ne olur. ABD yi sanki Bydın yönetiyor. Ahmak olan bilirki Bydin bir kukla bir figür adam bunak orda tutuyor Üst unde üst aklı. FETÖ 'yu tutan akıl. ABD de kendi sonunu hazırladı yüz yıldır tükettiklerini yalattilar. Adamın altı bezleniyor ABD başkanı gerisine gerek yok. Reis i ölümüne destekleriz.
    Cevapla
  • Kasım 1 hafta önce Şikayet Et
    Soykırımcı siyonist yahudi destekçisi abd'nin , En işine gelmeyen kişi.
    Cevapla
  • Maraşlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Tabiki Reis
    Cevapla
  • Fatih... 1 hafta önce Şikayet Et
    Gelme demek bu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...