Hamas üyesinden ateşkes açıklaması

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, "Son ateşkes teklifine ilişkin tutumumuz olumsuz. Ancak görüşmeler hala devam ediyor." dedi.

Hamas üyesinden ateşkes açıklaması
Hamas üyesinden ateşkes açıklaması
GİRİŞ 02.05.2024 11:53 GÜNCELLEME 02.05.2024 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, arabulucular tarafından sunulan ve İsrail'in de yeşil ışık yaktığı son ateşkes teklifine ilişkin Lübnan medyasına açıklamalarda bulundu.

Hamdan, "Son ateşkes teklifine ilişkin tutumumuz olumsuz. Ancak görüşmeler hala devam ediyor." dedi. Hamdan ayrıca, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine uzun süredir gerçekleştirmesi beklenen kara saldırısını başlatması halinde müzakerelerin durdurulacağını vurgulayarak, "Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur ve direniş (Hamas), ateş altında müzakere yapmaz." diye konuştu.

HAMAS'TAN HAMDAN'IN AÇIKLAMASINA ŞERH

Hamas'tan yapılan açıklamada ise, olumsuz tutumun müzakerelerin durduğu anlamına gelmediği ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Yahudikeri savunan Yahudilerin elinde oyuncak olmuş Abd samiyetten uzak .SOYKIRIM Yaoan siyonist Yahudiler onlara yardım eden bomba taşıyan Abd .Barışı engelliyr.Filistinin yok edilmesi için çaba harcıyorBarışı ancak samimi kişler ve ülkeler gerçekleştirir. uçakları le silah taşyan İsrail taraftarı ABD kalııcı barış sağlamaz yapmaz.istemez İŞGALCİ VE SOYKIRIMCI
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    A HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYİL AZİM . HASBİNALLAHİ VEL NİMEL VEKİL. Siyonist İsrail suç ortakları ingiltere Almanya Fransa diğer Ab devletlerde var ama ağırlıklı 5 ülke var Bu savaş Gazze Filistin savavaşı değil.Hak ile batılın savaşı.Allahın yardımı ile HAK üstün gelecek batıl bitecek inşallah.Filistine destek insanlığın kurtuluşuna destektir.
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Katil SOYKIRIMCI yahudi israil ve ABD öldürüyor Abluka altında tutuyor Dünya seyrediyor.Dünyayı ve ABD yi yöneten yahudiler Dünya yönetimleri ve ABD yönetimi . Oyuncak olmuş kukla olmuş tüm insanıi değerler yok ediliyor .işgal ve soykırım olanca hızı ve dehşetiyle devam ediyor Neden bağımsız bir devlet olan Filistin işgal edilip yok edilior Yahudi israile peşkeş çıekiliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
'AK Parti çoğunluktayken yapamıyorduk' diyerek duyurdular! İBB'den özelleştirme kararı