AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi 1 ve 5. yarıyıl sonuçları...

AÖF online güz dönemi final sınavları 16,17 ve 18 Ocak tarihinde gerçekleştirildi. 2 grup şeklinde yapılan sınavlarda 3,5 ve 7. yarıyıl derslerinin sınavları Cumartesi günü başlayacak. 1 yarıyıl ve 5. yarıyılda okutulan fark dersleri sınavlarının tamamlanmasıyla İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabını araştırıyor. İşte AÖF online sınav sonuç tarihi!

AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi 1 ve 5. yarıyıl sonuçları...
AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi 1 ve 5. yarıyıl sonuçları...
GİRİŞ 20.01.2021 09:46 GÜNCELLEME 20.01.2021 09:46

Salgın hastalık sebebiyle AÖF güz dönemi final sınavları online olarak gerçekleştirilmeye başlandı. Öğrenciler sorumlu oldukları yarıyıla göre iki farklı grupta sınava katılım sağlıyor. İlk grup sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitim alan öğrenciler için diğer sınavlar 23,24,25 Ocak tarihleri arasında çevrimiçi sınav sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Online sınavlarda öğrencilere her dersten 30 soru yönetiliyor ve bu soruların yanıtlanması için 40 dakika süre tanınıyor. Online final sınavlarının ders geçme notuna etkisi yüzde 75 olarak belirlendi. YÖK tarafından Açıköğretim Fakültelerinde eşitlik sağlanması amacıyla ders geçme notu 35 olarak belirlenmişti. Peki AÖF güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF dönem sonu sınav sonuç tarihi!

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesinden AÖF final  sınavı sonuçlarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Güz dönemi ara sınavları iki grup şeklinde gerçekleştirilmişti. Sınavların sona erdiği 21 Aralık tarihinden 4 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı.

AÖF güz dönemi ikinci grup final sınavları 25 Ocak tarihinde sona erecek. Sınavlarının tamamlanmasının ardından 1 hafta içerisinde sonuçların Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanması bekleniyor.

KOPYA ÇEKEN 3 BİN 49 ÖĞRENCİNİN SINAVI İPTAL EDİLDİ!

Anadolu Üniversitesi güz dönemi ara sınavlarına ilişkin sayısal verileri açıkladı. Güz dönemi çevrimiçi sınavlarına 1 milyon 73 bin 478 öğrencinin katılırken  toplam 5 milyon 907 bin 281 sınav başarıyla gerçekleştirildi. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için yürürlükte bulunan Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi sınav yönergesinde bulunan sınav kurallarını ihlal ettiği tespit edilen  3 bin 49 öğrencinin sınavı iptal edildi. AÖF güz dönemi final sınavlarında da kopya çektiği saptanan öğrencilerin sınavları iptal edilecek.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BAHAR DÖNEMİ TAKVİMİ!

Açıköğretim Fakültesi İktisat, İşletme Fakültesi bahar dönemi  kayıt yenileme işlemleri 15-25 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli kayıtlar ise 26 Şubat Cuma günü sona erecek. İşte 2020-2021 eğitim öğretim yılı AÖF bahar dönemi sınav tarihleri;

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı AÖF ara sınav ve dönem sonu sınavlarının online olarak gerçekleştirilmesi kararı alındı. AÖF ara sınavının ders geçme notuna etkisi yüzde 25 olurken, final sınavının etkisi ise yüzde 75 olarak belirlendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı