Taksim metrosunda esrarengiz olay

Moldovalı Ana Gore, tatil için geldiği İstanbul’da metronun içinde kayboldu.

Taksim metrosunda esrarengiz olay
Taksim metrosunda esrarengiz olay
GİRİŞ 16.12.2014 09:30 GÜNCELLEME 16.12.2014 11:54

Moldovalı Ana Gore (21), 15 gün önce İstanbul’daki annesi Liuba Gore’nin yanına tatile geldi. İkili, 7 Aralık Pazar günü gezmeye çıktı. Taksim Metrosu’nda anne Gore bir turistin Akbil dolumuna yardım etmek isterken Ana bir anda ortadan kayboldu.

Kızını göremeyen anne önce metro içerisinde aradı. Bulamayınca güvenlik görevlilerinden yardım istedi. İstasyonda adı anons edilen genç kız ortaya çıkmayınca Feriköy’deki evine dönen anne, Ana dönmeyince yardım istemek için polise başvurdu. Kayıp başvurusunda bulunan Liuba Gore, kızının cep telefonu ve pasaportunun evde olduğunu belirterek Ana’nın kaçırıldığını öne sürdü.

"KIZIM İSTANBUL'U BİLMİYOR"

Habertürk'ün haberine göre; Anne Gore, “15 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Kızım tatile geldi ama kayboldu. Geceleri Taksim ve civarındaki eğlence merkezlerinde kızımı arıyorum. İstanbul’u bilmiyor. Kaçırıldığını ve bir yerlerde zorla tutulduğunu düşünüyorum. Metronun kamera görüntüleri henüz polise ulaşmadı. Lütfen kızımı bulsunlar” diye konuştu. Polis, genç kızın annesinin çantasında unuttuğu cep telefonunu incelemeye aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı