ABD'li Sierra'nın katil zanlısı yakalandı

İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sierra'nın katil zanlılarından Ziya T. yakalandı. Zanlı sağlık kontrolünden geçirildi.

GİRİŞ 17.03.2013 13:03 GÜNCELLEME 17.03.2013 16:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hatay Valiliği, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"ABD vatandaşı Sarai Sierra'nın katil zanlısı olarak aranan ve kamuoyunda Laz Ziya olarak bilinen Z.T. 17 Mart 2013 Pazar günü saat 12.00 sıralarında ilimiz Reyhanlı ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yakalanmıştır. Şahıs ilk sorgulamasının ardından adli makamlara teslim edilmiştir."

Emniyet yetkilileri, tüm ilçelerde ve sınır kapılarında bu konuda titiz bir inceleme yapıldığını, detaylı açıklamanın kısa sürede yapılacağını söyledi.

VALİ LEKESİZ DOĞRULADI

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yaptığı açıklamada, "Laz Ziya" olarak bilinen Ziya T'nin bir süredir sürdürülen takip sonucunda yakalandığını belirtti. 

Ziya T'nin Türkiye'de olduğunu ifade eden Lekesiz, "Laz Ziya diye bilinen Ziya T. yapılan takip sonucunda yakalandı. Şu anda Türkiye'de. Adli makamlara sevk ediliyor. Adli makamlar İstanbul Savcılığıyla görüşüp gereken yapılacaktır" dedi. 

Zanlının Hatay'daki işlemlerinin ardından İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 6
  • Deniz BÜTÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    Aradaki Fark . Şudur Sierranın Arkasında ABD var MUhsin Yazıcıoğlunun Arkasında Anadolunun Saf ve Masum İnsanları Var..Eee Devlet Akıllı Kimin katilini bulacağı konusunda...Ama bana göre Bir Sierra Bir Türkiye Etmez,Ama Bir Muhsin Yazıcıoğlu demek Bir Milleti temsil Etmek Demek...
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 11 yıl önce Şikayet Et
    istihbarat işi ama hangi ???. hatun kişi deşifre oldu, aradan çıkardılar.. Laz Ziya lakaplı adamda yalan dolan.
    Cevapla
  • REMZİ KARADURAK 11 yıl önce Şikayet Et
    BU NE HIZ. Bir amerikalının katilin bu kadar kısa sürede yakalayan emniyetimizi ve sayın bakanımızı tebrik eder, aynı hassasiyeti RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU 'nun katillerini yakalamaları konusundada göstermelerini bekleriz. Haaa o AMERİKALI değil dersenizde o TÜRK OĞLU TÜRKTÜR
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    laz ziya Deydimi işlediğin halta. İnsan şehvet ve gazaba uyarsa, istekleri vasıtasıyla şeytanın istilâsma uğrar. Kalb şeytana yataklık yapar. Zira hevâ (istek) şeytanın barınağıdır. Allah (c.c.) hepimizi korusun kollasın . Amin.
    Cevapla
  • selami yolaç 11 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM ISTIHBARAT NEDEN ACIZ..?. Bu ülkenin yetiştirdiği kiymetli cüzide insanları, Eşref bitlis, mühsin yazıcıoğlu, recep yazıcıoğlu, vede mechul cinayetler neden bulunamıyor, Hata nerde hükümet'temi jandarma'dami mit'temi kısacası suclu kim. Bir sierraranın katılını bile bulmaktan aciz kaldık neden neden neden..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı