Uşaklı boyacının inanılmaz ölümü

Uşak'ta bir boyacı, ucuna fırça taktığı metal sopanın binanın yanından geçen yüksek gerilim hattına dokunması sonucu, elektrik akımına kapılarak binadan düştü ve öldü.

Uşaklı boyacının inanılmaz ölümü
Uşaklı boyacının inanılmaz ölümü
GİRİŞ 20.08.2005 10:55 GÜNCELLEME 20.08.2005 10:55

Uşak'ta bir inşaatın dış cephesini boyayan 30 yaşındaki Mehmet Mirza Çakmak, ucuna fırça taktığı metal sopanın binanın yanından geçen yüksek gerilim hattına dokunması sonucu, elektrik akımına kapılarak ikinci kattan düştü ve olay yerinde can verdi.
Olay bugün saat 13.00 sıralarında, Ünalan Mahallesi Barbaros Caddesi'nde Ufuk Düzenli'ye ait dört katlı inşaatta meydana geldi. Dış cephe boya ustası Mehmet Mirza Çakmak, binanın ikinci kat penceresinden sarkarak boya yaptığı sırada, ucuna fırça taktığı metal sopa, bina önünden geçen yüksek gerilim hattına dokundu.
34 bin 500 voltluk elektrik akımına kapılarak kömürleşen evli ve iki çocuk babası Mehmet Mirza Çelik, ikinci kattan zemine düştü ve olay yerinde yaşamını yitirdi.
Çakmak'ın işçi arkadaşları ile olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi, 112 Acil Servis ambulansları ile Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polisin olay yerinde yaptığı incelemede fırça sapının metal olduğu ve elektrik teline dokunması ile birlikte akıma kapılarak hayatını kaybettiğini belirlendi.
Mehmet Mirza Çakmak'ın cesedi otopsi için Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin, bina sahibi Ufuk Düzenli hakkında ‘tedbirsizlik, ihmal ve gerekli çalışma şartlarını sağlamadığı’ gerekçesiyle soruşturma başlattığı öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Otomobil markaları peş peşe duyurdu: Sıfır faiz uzun vade... İşte kapsamdaki araçlar
Bahçeli'nin sözlerine dikkat çekti! Kumpas o isme mi dayanıyor?