Baraj felaketindeki can pazarı kamerada / İZLE

Alkumru Barajı’nın kapakları arızadan açıldı. Sirenler ve alarmlar çaldı. Botan Çayı kıyısında piknik yapanlar sulara kapıldı.

GİRİŞ 25.08.2014 03:55 GÜNCELLEME 25.08.2014 04:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Meydana gelen taşkına yakalanan bir ailenin yaşadığı can pazarı amatör kameralar tarafından böyle görüntülendi.

İşte o korku dolu anlar;

 

YORUMLAR 5
  • Tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    Orada ne işi var diyen tüm yorum yapanlara itafen . Burada ki sorumlu kesinlikle ama kesinlikle orada bulunan yetkili merciler ve barajdaki yetkili sorumluları. Sen vatandaşının huzur içinde piknik yapacak alan tahsis etmezsen bal gibi sorumlusun belediye yönetimi. Sen baraj yönetimindeki sorumsuz sorumlu; yasak olan bölgeni çitle çevirip kapalı alan haline çevirmezsen bal gibi sende sorumlusun. Oradaki vatandaşı suçlu görüp yorum yapanlar, kendimiz de olsak orada sanki farklı bir şey yapardık !!! Sağı solu ulu orta açık yeşil suyu olan alan, yeme de yanında yat. Çuvaldızı birazda kendimize batırıp eğri oturup doğru konuşalım.
    Cevapla
  • Şahin A. 9 yıl önce Şikayet Et
    TOPU AT YETKİLİYE. İyide yasak olan bir şeyi ben yapayım sonradan bununla ilgili başıma herhangi bir şey geldiğinde devleti veya yetkilileri suçlayayım " Siz bunu bilmiyormuydunuz ben bunu zaten hep yapıyorum, başıma şu veya bu geldi sorumlusu sizsiniz " mi diyeyim yok böyle bir mantık. Varsa da helal olsun.
    Cevapla
  • Tuncay Eser 9 yıl önce Şikayet Et
    tövbe tövbe. abi orda ilk defa piknik yapılmıyordur heralde. barajın suyunu açan yetkililer bunu tahmin edemediler mi ? yani yasak bölge diye suyu habersiz açmaları mı lazımdı. yetkililer sorumludur bence
    Cevapla
  • Şahin A. 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke. Olmasaydı iyi olurdu ama adama sorarlar kardeşim yasak bölgede ne işiniz var diye ?
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    ne işiniz var dere yatağında.. . asıl böyle bırşey olırmi? oradan suyun gelmesi normal bence de sizin orada piknik yapmanız Anormal. hayret birşey yaa..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte gelmiş geçmiş en iyi hiper otomobiller
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı