Fazla hesap tartışması kavgaya dönüştü: 5 gözaltı

Şanlıurfa’da Suriyelilerin işlettiği kafedeki müşterilerle işletmenin çalışanları arasında ’pahalı hesap’ tartışması kavgaya dönüştü.

GİRİŞ 28.09.2014 22:58 GÜNCELLEME 29.09.2014 00:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriyelilerin işlettiği bir kafeye gelen Türk vatandaşı 2 kişi, hesabı fazla olduğu gerekçesiyle ödemek istemedi. İşletmedeki Suriyeli çalışanlarla 2 müşteri arasındaki tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, 5 kişiyi cop kullanarak ayırdıktan sonra yere yatırdı ve gözaltına aldı. Kafede güvenlik önlemi alınırken, kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    birde . bizimkilerden de suriyeliyik ayağına yatanlar var bunu da ben gördüm:))
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    AH BU SURİYELİLER . Bu Suriyelilerin bazıları çok uyanık ve cin çıktı,adamlar daha Türkiye ye yeni yerleştiler, 40 yıllık Türkiye vatandaşını kazıklamaya çalışıyor afedersiniz. İstanbul-Soğanlı-yeşilada sokakta oturuyorum,daha bugün iki tane koç gibi adam,tip ve konuşmalarından Suriye li oldukları belli, kapı kapı dolaşıp ellerinde bir iki düzmece kağıtla güya hasta çocukları için yardım topluyordu. benim de kapımı çaldılar,tabi dolandırıcı olduklarını anladım hemen. onlara devlet sizin hastalarınızı hiç bir ücret talep etmeden bakmıyor mu ,hem sahiden böyle bir sorununuz varsa niye televizyona çıkıp yardım istemiyorsunuz dedim. adamlar benim uyanık olduğumu anlayıp poılis filan çağırır diye toz oldular hemen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu