Bir maden ocağında daha göçük oldu

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi.

GİRİŞ 01.11.2014 10:34 GÜNCELLEME 01.11.2014 11:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tarlaağzı Köyü mevkisindeki maden ocağında galeri açma işinin yürütüldüğü eksi 300 kodunda, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen göçüğün altında 3 Çinli işçi kaldı.

Mesai arkadaşları tarafından göçük altından yaralı olarak çıkarılan Shouping Sun (40) acil sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AFAD ekipleri, Tarlaağzı köyü mevkisindeki maden ocağında galeri açma işinin yürütüldüğü eksi 300 kodunda meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 Çinli işçinin ise cesedini çıkarttı.

Cesetler Amasra Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

HEMA Enerji AŞ Genel Müdür Yardımcısı Selim Şenkal da şirkette dün iş güvenliğiyle ilgili eğitim verdiklerini belirterek, "Zaman zaman burada hem kendi personelimize hem de Çinli personele iş güvenliğiyle ilgili eğitim veriyoruz. Bunu sık sık yapıyoruz. Dün de böyle bir eğitimim vardı, düzenli olarak yapıyoruz" ifadesini kullandı.

 






YORUMLAR 15
  • fuat 9 yıl önce Şikayet Et
    dun aksam Turgay beyi dinlemisdim sanirim Beyaz tv deydi, sanki mevsimlik bir durum gibi bir kaza yasandin mi hep ayni sektorde devami geliyor demisdi bugunde bunu okudum tuhaf bir durum,,
    Cevapla
  • Eray altınok 9 yıl önce Şikayet Et
    UMARIM TÜM MADENLER KAPATILIR DA BU ÖLÜMLER SON BULUR...
    Cevapla
  • Herneyse 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu benim bildiğim 3. maden kazası ve üç tane de üst geçit kazası bunlar tesadüf değil
    Cevapla
  • esad 9 yıl önce Şikayet Et
    açık maden sistemine geçilmesi lazım yani tümden dev bir galeri kazılarak çevresinde ufak yollarla araçların dibe inebildiği bu çok iptidai geri kaldı
    Cevapla
  • Hakki Söyler 9 yıl önce Şikayet Et
    LÜTFEN BIR DAKIKA BANA KULAK VERIN-MAALESEF.BU ÜLKEDE:ALLAHDAN KORKMAYAN INSANLARDAN DA HIC AMA HIC BIR SEKILDE UTANMAYAN INSANLAR VAR.....CEZALAR COOOK YTERSIZ KALIYOR...YAHU KARDESIM:IDAM CEZASI UYGULAYIN:DIYORUZ...AMA NE DUYAN VAR NEDE DINLEYEN...OLAN CILEKES TÜRK HALKINA OLUYOR....
    Cevapla
  • bedrettin 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumlariniz SÜPERRR YAZMAYA DEVAAM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi