"Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum Projesi" etkinlikleri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce kentin bütün ilçelerinde yürütülen "Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum Projesi" etkinlikleri devam ediyor.

"Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum Projesi" etkinlikleri
"Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum Projesi" etkinlikleri
GİRİŞ 12.04.2015 09:10 GÜNCELLEME 12.04.2015 09:10

Ataevler Anaokulu, proje kapsamında Bursa'nın Fethi'nin 689.yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Etkinliğe İl Milli Eğitim ve belediyelerin yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler ilgi gösterdi.

Okul sergi alanında veli ve öğrencilerin hazırladığı Bursa'nın değerlerini yansıtan üç boyutlu çalışmalar, koza, ipek, çini, kestane şekeri, zeytin, otomotiv ve tekstil gibi çalışmalar sergilendi.

Ataevler Anaokulu Müdürü Meral Bayar, öğrenciler ve velileri ile el ele Bursa'nın çocuklara Bursa'nın değerlerini tanıtmayı ilke edindiklerini belirterek, "Proje tabanlı çalışmalara önem veren bir okul ve ekip olarak bu sene de "Bursa da Değerlerimle Büyüyorum" projesini okullarda öğretmen, öğrenci ve velilerin katkıları ile etkin bir şekilde yürüttük" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu Ayyıldız da projeyi tüm okullarda yapılan çeşitli etkinliklerle uyguladıklarını bildirdi.

Öğrencilerin sergiledikleri Bursa Yöresi Halk Oyunları gösterisi ve Karagöz-Hacivat gösterilerinin ardından, okuldaki "Baba Destek Eğitim Programı"nı başarı ile tamamlayan velilere belgeleri takdim edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Benzema'yı konuşuyor! Dudak uçuklatan maaşından vazgeçiyor
Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?