AK Parti Ankara İl Teşkilatında seçim çalışmaları

AK Parti Ankara İl Başkanlığında erken seçim çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

AK Parti Ankara İl Teşkilatında seçim çalışmaları
AK Parti Ankara İl Teşkilatında seçim çalışmaları
GİRİŞ 19.08.2015 21:35 GÜNCELLEME 19.08.2015 21:35

AK Parti Ankara İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, yerel yönetimler, dış ilişkiler ve sosyal işler birimlerince seçim çalışmaları çerçevesinde toplantı düzenlendi. 

Yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, toplantıda yaptığı konuşmada, koalisyon çalışmalarından bir sonuç alınamadığını ifade etti. 

AK Parti teşkilatları olarak her an seçime hazır olduklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini belirten Toruntay, "İnanıyorum ki olası erken seçimde milletimiz, 12 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız çalışmaları dikkate alarak AK Parti'yi iktidar yapacaktır" ifadesini kullandı. 

Dış ilişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saliha Dönmez Göğebakan ise dış politikadaki gelişmeleri yakından takip ederek, teşkilatı bu konuda bilgilendirdiklerini kaydetti. 

Teşkilat üyelerinin Ankara'nın dış dünyada tanıtımını sağlayacak faaliyetlerde bulunması gerektiğine işaret eden Göğebakan, vatandaşların partinin dış politikalarından haberdar edilmesi, kamuoyuna doğru bilgi akışının sağlanması gerektiğini bildirdi. 

Sosyal işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ramazan Arslan da mazlumların ve mağdurların takipçisi olacaklarını, sosyal alanlardaki faaliyetlerini artıracaklarını belirtti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi