"Bu ülkeyi kimseye böldürtmeyiz"

Kendisi de Kürt olan şehit asker Ali Şahin'in cenazesinde, şehit yakınları "Bu ülkeyi kimseye böldürtmeyiz" diye seslendi.

"Bu ülkeyi kimseye böldürtmeyiz"
"Bu ülkeyi kimseye böldürtmeyiz"
GİRİŞ 21.01.2016 16:47 GÜNCELLEME 21.01.2016 16:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şehit Ali Şahin’in cenazesi memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesine getirildi. Aslen Erzurumlu bir ailenin çocuğu olan şehidin yakınları kendilerinin de Kürt olduğunu, bu ülkeyi kimseye böldürtmeyeceklerini söyledi.

Turgutlu Devlet Hastanesinde ailenin teşhis ettiği şehit Ali Şahin daha sonra baba evinin bulunduğu Kurtuluş mahallesine getirilerek dost ve yakınlarından helallik alındı. İkindi namazı öncesi Turgutlu Merkez Pazar Camisine getirilen şehidin cenazesi başında aile bireyleri fenalık geçirdi. Şehidin cenazesine sarılarak gözyaşları döken aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Diyarbakır’da şehit düşen 25 yaşındaki Şehit Ali Şahin’in babası Mehmet Ali Şahin güçlükle ayakta dururken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de şehit babasının elini biran olsun bırakmadı.

Annesi Hazar Şahin ve kız kardeşleri şehidin cenazesi başında fenalık geçirirken son kez kardeşlerinin fotoğrafını öptü. Şehidin yakınları kendilerinin de Kürt olduğunu ve bu vatanı böldürtmeyeceklerini belirtti.

Şehidin cenaze namazı ikindi namazının ardından kılındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • KÜRT 8 yıl önce Şikayet Et
    aha siyah güvercinler :):)
    Cevapla
  • ssa 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet etsin yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
  • Beyaz Kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    bu devleti koruyan ALLAH var kimsenin gücü yetmez bölmeye böldürmeye ALLAH u ekber.
    Cevapla
  • zabit 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Kürt müslüman olarak benimde tepkim pkk ve HDP gibi hainlere oy verenlerin hiçbir bahanesi olamaz. Böyle hainlere karşı korku ve cehalet öne sürülemez. Korkmuyorum. Ben hergün böylesi vatan hainlerine karşı gereken cevabı veriyorum.Benim en büyük tepkim ama gibi Leninin çocuklarına Tapan kürt arkadaşlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır