İstanbul polisi fotoğrafını paylaştı

Diş tedavisi için hastaneye sevk edilen ve bu sırada firar eden tutuklu sanık Hünkar Karataş’ın fotoğrafı basına teşhir edildi.

İstanbul polisi fotoğrafını paylaştı
İstanbul polisi fotoğrafını paylaştı
GİRİŞ 11.03.2016 23:59 GÜNCELLEME 12.03.2016 09:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Metris Cezaevi’nde tutukluyken diş tedavisi için hastaneye sevk edilen ve bu sırada firar eden tutuklu sanık Hünkar Karataş’ın fotoğrafı basına teşhir edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Metris Cezaevi’nde tutuklu iken bugün hastaneye sevk edilen ve bu sırada firar eden Hünkar Karataş’ın resmini basına teşhir etti.

Emniyet ve Jandarma ekiplerinin operasyonel çalışmaları sürerken şüphelinin son halini gösteren fotoğrafı paylaşılarak çalışmalara katkı sağlanması amaçlandı.



Yetkililer, fotoğraftaki firari şahsı görenlerin vakit kaybetmeksizin 156 veya 155 polis ekiplerine bilgi vermesini istedi.

YORUMLAR 7
  • kasımpaşalı 8 yıl önce Şikayet Et
    BU NASIL SİSTEM kardeşim İADAM EDİN GİTİSİN kaçmiş iyi etmiş bukadar acizi olurmu bir evlet görvlileri..ne işi var böyle adamların hastende masun siviler tehlikeye sokuyor.. ceza evinde bakın böyle adamlara onu yuzune hastaneye gelen siviler öle bilir..devlet bu kişlleri hastane getirmesin..donanımlı bir ambulansala o na cevzaevi revirnde baksınlar.....
    Cevapla
  • ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    polat alemdar kaçırmış olabilir.....
    Cevapla
  • gercekci 8 yıl önce Şikayet Et
    göz göre göre kacarken görüntü var.şüpeli bir durum görevlileri sorguya almak gerek,cocuk kovalar gibi arkasindan gidiyor,biraz tuhaf.
    Cevapla
  • Anadolu 8 yıl önce Şikayet Et
    Mahkümun cazısı kadar kaçıranlar içerde yatsın bakalım bir daha kaçırıyorlarmı
    Cevapla
  • ekreem 8 yıl önce Şikayet Et
    metris nere okmeydanı nere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama