Düzce'de bir şirkete kayyum

Düzce'de, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla bir şirkete kayyum atandı.

Düzce'de bir şirkete kayyum
Düzce'de bir şirkete kayyum
GİRİŞ 18.04.2016 21:17 GÜNCELLEME 18.04.2016 21:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma, terörizmin finansmanın önlenmesi hakkındaki Kanuna Muhalefet suçları kapsamında soruşturmanın gizlilikle yürütüldüğünü belirtti.

Soruşturma kapsamında Sulh Ceza Hakimliğince, il merkezinde ve Akçakoca ve Gümüşova ilçelerinde faaliyet gösteren Eda Eğitim ve Dershanecilik Araştırma AŞ. ile bünyesine bağlı 3 okul, 4 yurt ve 3 dershaneye kayyum heyetinin atanmasına karar verildiğini ifade eden Güre, kayyum heyetinin mali müşavir, eğitimci ve avukat olmak üzere 3 kişiden oluştuğunu kaydetti.

YORUMLAR 2
  • MUŞLUADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Namaz niyaz kılıyor olması, hain olmalarını engellemez. BU YÜZYILIN LAWRENSİ FGÜLEN DEN BAŞKASI DEĞİLDİR. Ama hala bunu göremeyen gözleri ve kalpleri kararmış hatta kalpleri mühürlenmiş namazlı, niyazlı tipler var. Benim çevremde çoklar. Ama malesef bunlar takiye yaparak AK partililer sayesinde, referanslarıyla devlet kadrolarına girmekteler. Sonrasında ise en büyük Erdoğan, Ak parti düşmanı olmaktalar. Ak parti teşkilatları bu konuda çok duyarsız ve yetersiz
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Çekirge gibi istila etmişler memleketi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor