AHL'de güvenlik artırıldı 2 tır mühimmat getirildi

Atatürk Havalimanı'na 2 tır ve bir tır üzerinde zırhlı araç havalimanına giriş yaptı.

AHL'de güvenlik artırıldı 2 tır mühimmat getirildi
AHL'de güvenlik artırıldı 2 tır mühimmat getirildi
GİRİŞ 18.07.2016 05:58 GÜNCELLEME 18.07.2016 05:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı ana girişi kapısının bulunduğu alanda dün akşam saatlerinde toplanan kalabalık grubun darbe karşıtı gösteri yaptığı sırada 2 tır ve bir tır üzerinde zırhlı araç havalimanına giriş yaptı.

Edinilen bilgiye göre Devlet Konuk Evi yanında bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün de bulunduğu Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne doğru yönelen iki tır içinde mühimmat bulunduğu, başka bir tırın dorsesinde ise zırhlı araç olduğu görüldü.

 

 

YORUMLAR 2
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    ben ilk gece okuyorum haberi ALLAH ALLAH meclisi vuruyorlar,bir bakiyorum emniyet mudurlugune saldirir,sonra mit kampusu boyle devam ediyor dedim ALLAH bunlarin ozel inis yapacaklari askeri hava alanimi var diye. cunki darbe girisimi yapanlarin pilotu inmez hapis veya olecegini anlar diye.dusun mit kampusu bombalama haberini aldim. aklima gelen namusuz incirlik ve diyarbakir jet ussu. bak oda hakmis yazi tanker ucaklar oradanmis.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    sivil ucak saldirisina karsi tedbir alinmali her hangi izinsiz hava sahasina giren yolcu ucagi bile olsa havada patlatilmalidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!