PKK'nın kaçırdığı Fikret Adıyaman'a ulaşıldı

Şırnak'ta yol kesen PKK'lı teröristler tarafından dün kardeşi Naci Adıyaman ile beraber kaçırılan Fikret Adıyaman serbest bırakıldı.

PKK'nın kaçırdığı Fikret Adıyaman'a ulaşıldı
PKK'nın kaçırdığı Fikret Adıyaman'a ulaşıldı
GİRİŞ 14.08.2016 21:16 GÜNCELLEME 14.08.2016 22:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ın cansız bedeni bulunmuştu.

Dün Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler tarafından kardeşi Naci Adıyaman ile birlikte kaçırılan Fikret Adıyaman'a ulaşıldı.

Fikret Adıyaman'ın korucu ve aynı zamanda AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan kardeşi, bir süre sonra olay yerinin bir kilometre uzağında ölü olarak bulunmuştu.

Naci Adıyaman, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından Beytüşşebap'a bağlı Ayvalık köyünde toprağa verilmişti. Fikret ve Naci Adıyaman'ın Jirki aşiretinin önde gelen isimlerinden Tahir Adıyaman'ın yeğenleri olduğu oldukları belirtildi.

YORUMLAR 6
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    kisaca yaziyorum butun asiretciligi devlet kaldirmalidir. dini ve yardim dernekleri kurulsun hizmet etsinler ama asiretcilik yasaklansin. iste al burdan yak 2 adam aliniyor teroristler tarafindan sonra devlet hukumet beklesin oleceklermi yoksa pkk ya tavizmi verecekler. bu is boyle olmaz. asiretcilik yasaklanmali. yerine vakif dernek hizmet ehli bir birlik olmalidir. bu dedigimde sade bir sulaleyi degil butun halki kapsar.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    ila asiretler ya asiretcilgi fesh edin yada devlete hkumete deyinki bize silah ver bu pkk ya karsi bizde onlem alalim deyin. yok demiyorsaniz pkk gelir alir genclerinizi sizde bizi tehdit ettiler mecbur kaldik demek ve bahane uydurmak gecersizdir bu saatten sonra. ya devleti dinleyip asiretciligi fesh et. yada devletin yaninda ol pkk ya karsi gerektiginde savas. yoksa munafik gibi kalacaksiniz. bize oyle devletimiz basimiz bilmem ne deme.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    asiret reisleri ve ailelerini ALLAH yerin dibine soksa hak ediyorsunuz demektir. devlet hukumet niye var? siz devlete hukumete guvenmiyormusunuzda asiretcilik yapiyorsunuz yoksa? pkk ile ortak kacakcilikmi yapiyorsunuz? asiretlerin lider ailelerini ALLAH yerin dibine soksunda kurtulsak. bu ne la devlet hukumete ragmen kafasina gore kafa cekiyor sonra basimiza bela. eger asiretseniz elinizde silahta var pkk ile catisana dagda ? devlete guvemiyorsan yok sizler munafikca hareket edin sonra devletin isine kostek olun.yaziklar olsun. ALLAH birlige ragmen birlik kurana lanet etsin. islamin lideri ulkede sulale liderligi yapiyormus .:((
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    jirki asireti ve ak parti bu durumun yasanmasindan dolayi bir onlem plani yapmalidir. ilerde farkli bir bela musibet gelmemesi icin. jirki asireti adiyaman ailesinden hic birini lider konumuna getirmemeli asireti fesh etmelidir. akp de adiyaman kardeslerin akp icinde gorev almamasi icin yeni adim atmalidir. asiret itiraz ederse kendileri kaybeder bu durumlarin arkasindan. pkk bitenedek asiret fesh edilsin.
    Cevapla
  • Baraklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sehıt olan kardesımıze allahtan rahmet dılıyorum devletımız kanını yerde koymaz ınsallah vatanını devletıne baglı kurt kardeslerımıze rabım yar ve yardımcısı olsun ınsallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı