FETÖ okul değil casusluk üssü kurmuş!

Casusluk üssünü andıran İstanbul Altunizade’deki FEM Dershanesi binası tek örnek değil. FETÖ’ye bağlı çok sayıdaki okulda aynı sistem var...

FETÖ okul değil casusluk üssü kurmuş!
FETÖ okul değil casusluk üssü kurmuş!
GİRİŞ 11.09.2016 07:19 GÜNCELLEME 11.09.2016 07:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bir eğitim kurumundan çok casusluk üssünü andıran İstanbul Altunizade'deki FEM Dershanesi'nin deşifre olmasının ardından, FETÖ'ye bağlı binlerce okulun da aynı mantıkla inşa edildiği ortaya çıktı. 15 Temmuz'un ardından kapatılan FETÖ okullarında, gizli geçitler, hâkim ve savcı lojmanlarına çıkan karanlık dehlizler, kaçak katlara kurulan otel odaları, hatta MGK salonunun tıpatıp aynısı olan gizli toplantı odaları tespit edildi. Okulların terasına inşa edilen odalarda Fetullah Gülen'e ait kitaplarla F serisi 1 dolarlar bulundu. İşte eğitim yerine hain planların yapıldığı o okullarda ortaya çıkan detaylar:

Lojmana çıkan gizli yol: Başakşehir'deki Fatih Koleji'nin arka bahçesinde gizli bir geçit tespit edildi. Geçitin sonu hâkim ve savcıların lojmanına çıkıyor.
 Kaçak otel katları: Aynı okulun çatı katında dolaplarla kapatılmış uzun bir koridora çıkılıyor. Kaçak kata, her biri ayrı ayrı numaralandırılmış onlarca otel odası yapılmış. Bu odalara şifreli manyetik kartlarla giriliyor. Her odada tek kullanımlık diş macunu, şampuan, sabun gibi temizlik malzemeleri de bulundu.

MGK salonunun kopyası: Aynı kaçak katta birkaç gizli koridordan geçildikten sonra devasa bir toplantı salonuna çıkılıyor. MGK toplatı salonunun birebir aynısı olan odada, kırmızı ceylan derisi koltuklarla çevrili büyük bir masa var.

Gizli internet düzeneği: Üsküdar ilçesindeki bir başka okulda ise genellikle istihbarat birimlerinin kullandığı bir data aktarım düzeneği tespit edildi. Bu sistem sayesinde internet sağlayıcısına ihtiyaç duyulmadan kilometrelerce uzağa veri aktarımı sağlanabiliyor.

F serisi dolarlar: Merter'deki bir okuldan çıkan kasalarda, darbe girişiminden sonra tutuklanan askerlerden çıkan 'F serisi' 1 dolarlar bulundu.

Hard diskler kayıp: Aynı okulda bilgi işlem dairesi adı altında NASA üssünü andıran bir oda bulundu. Buradaki bilgisayarların hard diskleri darbe girişiminden sonra yok edildi.
 Bir orduya yetecek kadar erzak: İzmir'de kapatılan Yamanlar Koleji'nde cami ile okulun yemekhanesi arasına inşa edilen gizli bir tünel bulunmuştu. Burada bir orduya yetecek kadar kuru gıda ve et ele geçirildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi sormak lazım bu binaları il milli eğitim müdürlüğü hiç denetlemedimi, yoksa görmezdenmi geldi
    Cevapla
  • NESİN 7 yıl önce Şikayet Et
    onlarda kendi adamlarıydı..bu soruya gerek varmı..?
    Cevapla
  • dede 7 yıl önce Şikayet Et
    3_Bu asker kökenli ve üst düzey insanların ülkeyi yok etme planlarına dahil edilmeleri ve kriptogratif bilgilere erişimiçin kurulan kumpas bikaç askerin bir araçla bir millet vekilini takip edip yakalanmaları akabinde ve hemen hepsi atılan adli mercilerin günlerce kripto odalarında devletin tüm mahremlerine erisilmiş ve içeriden çıkartılmış ,hatta o dönemlerde adı geçen devletin savaş planları olan kitabın servis edildiği çalındığı söylenmişti.
    Cevapla
  • dede 7 yıl önce Şikayet Et
    2_ Bu casusluk ve kriptografik bilgi edinme devletin yönetcilerine erişerek onları vazife yapamaz hale getirme projeli eylem planı üzerine kurgulanmış büyük oyunun, Tüm planları bozuldugu görülüyor. Artık kendini kamufle eden bu oyun kurucularının tamamı ( o okulu planlayıp gizli odalarını bilinçli olarak tanzim eden üst seviye okul yönetcileri ve onların yardımcı üst seviye öğretmenleri ,imamları bu konularda sorgulanmalı
    Cevapla
  • dede 7 yıl önce Şikayet Et
    1_ Bu melanet herifin her gün birşeyleri açığa çıkıyor daha şaşırmam diyorsun, bakıyorsunki daha açaip yerler, krojiler, hemen hemen hepsi yazılarak ,yapılarak, planlanarak , eyleme geçmiş vaziyette daha neler çıkacak alllah bilir. Bu denli büyük bir hazırlık, çok büyük bir eylemin, yok edişin, el koymanın, hazırlığı içinmiş meğer adamlar bunun filmini bile yapmış, ( rusyanın abd ye eylemi olarak çekilen abd menseli skayfall adlı filmde çok benzer konular işlenerek, baş rol oyuncusunun pensivaniyalı olduğu vurgu yapılatak anlatılmış ve) olurluğu test edilmiş.
    Cevapla
  • zeki Aperen 7 yıl önce Şikayet Et
    4-. Bu 7 yıl sürekli rehabilitasyona tabi tutulacaksınız. Bu 7 yılın sonun da yapılacak takip eylemleri içinde vatandaşlık kriterlerine en az %65 uyanlara tekrar kamuya dönüş uygulanacak. Diye bir umut içine sokularak daha etkili bir düzelme içine gireceklerini göreceğiz.İnşaALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları