İstanbul'da 1 Araklık'ta okul tatil olur mu? Kar tatili haberleri

01 Aralık perşembe İstanbul'da okul var mı? İstanbul'da etkili kar yağışı olması sebebiyle okulların tatil olması gündeme geldi. Peki İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte 01 Aralık günü itibariyle okulların tatil olmasıyla ilgili haberler

İstanbul'da 1 Araklık'ta okul tatil olur mu? Kar tatili haberleri
İstanbul'da 1 Araklık'ta okul tatil olur mu? Kar tatili haberleri
GİRİŞ 30.11.2016 14:49 GÜNCELLEME 30.11.2016 14:49

İstanbul'da 01 Aralık perşembe günü hava koşullarının kötü olması sebebiyle okulların tatil olması gündeme geldi. Valilik'ten henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın şuanda İstanbul'da okulların tatil olmasıyla ilgili resmi bir bilgi gelmedi. İstanbul'da okulların tatil olmasıyla ilgili gelişmeleri haber7.com'dan takip edebilirsiniz.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK? KAR VAR MI?

İstanbul hava durumu için son tahminler geldi meteoroloji açıkladı. Dün gece başlayan sağanak yağışlar Perşembe gününe kadar etkisini arttıracak. İstanbul'da henüz kar yağışı yok ama Salı günü yüksek yerlerde yer yer karla karışık yağmur görülebilir. Sıcaklıklar sert düşüyor bugün en yüksek sıcaklık 15 derece olacak, şiddetli yağışlar devam ediyor.

istanbul-1-aralık-hava-durumu

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla Edirne ve Kırklareli çevreleri ile bölgenin güney ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Yağışlar, bölgenin doğusunda kuvvetli olacak. Rüzgar, kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şekilde esecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...