İşte PKK hesaplarının yönetildiği ülke

Twitter fenomeni Tuğrul Yılmaz, terör örgütlerinin lehine paylaşım yapan hesapların yüzde 80'inin Almanya merkezli olduğunu gün yüzüne çıkardı.

İşte PKK hesaplarının yönetildiği ülke
İşte PKK hesaplarının yönetildiği ülke
GİRİŞ 18.12.2016 14:02 GÜNCELLEME 18.12.2016 14:09
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Terör örgütleri Türkiye'yi hain saldırılarla hedef almaya devam ederken, sosyal medya mecralarındaki faaliyetleri ise dikkati çekiyor. Twitter ve Facebook'taki bu hesaplar, PKK'nın saldırıları üzerinden hain bir provokasyon sahneliyor.

SüperHaberTv'de İzzet Çapa'ya konuşan Twitter fenomeni Tuğrul Yılmaz'ın PKK hesaplarına yönelik tespitleri ise tabloyu gözler önüne serdi.

Terör örgütlerinin lehine paylaşım yapan hesapların yüzde 80'inin Almanya IP'li olduğuna işaret eden Yılmaz, "Avrupa falan demiyorum, direk Almanya. Çıkan her tantanada ülke karşıtı hashtag'lerin de hepsi Almanya'dan başlatılıyor. Olaylar manipüle ediliyor. Bu kanıtlanabilir bir şey" dedi.

SON HASHTAG DÜSSELDORF'TA AÇILDI

Son günlerde dolardaki dalgalanmaların ardından Twitter'da başlatılan 'Dolar 3.350, ekonomi batıyor' kampanyasından da Almanya çıktı. Söz konusu etiketin çıkış yerinin Düsseldorf olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 74
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    alaman gavuru bizden korkuyor.
    Cevapla
  • TATAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman 3. Hava limanı gündeme geldi,gazeteci,televizyoncu vb. kılığında alman ajanlar, başta doğu illerimiz olmak üzere fitne kazanı kaynatmaya başladı ve devam ediyorlar.Ben Alevi değilim ama Sağ olsun Alevi dedelerimiz oyuna gelmedi gelmeyecekler de ALLAH razı olsun onlardan.Bizde oyuna gelmeyeceğiz inşallah.Benim komşum arkadaşlarımın çoğu Alevi,onlardan iyilikten başka bir şey görmedim.Hepsi yiğit insanlar.
    Cevapla
  • kenan Hozan 7 yıl önce Şikayet Et
    buradan anlaşılan ALMANYA TERÖRE DESTEK VERİYOR
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    günaydın
    Cevapla
  • Niğdeli Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    En çok hesap alamanyada çünkü en çok fetö elemanı ve en çok vatan haini Almanya'ya sığınıyor.
    Cevapla
  • Ihtiyar 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes mümkün mertebe yabanci ürün kullanmasin arkadaslar, suanda en büyük darbe dis güclere karsi budur. Cünkü bunlarin dini imani para. Birde yerli arac ciksin artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...