İstanbul'da bugün kar var mı? Meteoroloji saat verdi...

İstanbul'da 20 Aralık'ta kar var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte bugün itibariyle İstanbul hava durumu raporu

İstanbul'da bugün kar var mı? Meteoroloji saat verdi...
İstanbul'da bugün kar var mı? Meteoroloji saat verdi...
GİRİŞ 20.12.2016 10:29 GÜNCELLEME 20.12.2016 10:30

Meteoroloji genel müdürlüğü 20 Aralık salı günü itibariyle İstanbul hava durumunu açıkladı. Peki İstanbul'da bugün saat kaçta kar yağacak? Binlerce kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Meteorolojinin açıkladığı son hava durumu tahminlerine göre kar yağışı saat 18.00'de başlayacak ve etkisini yarın da gösterecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR YAĞIŞI SAATİ BELLİ!

İstanbul hava durumu için saatlik tahmin yapıldı kar yağışı tekrar geliyor. Meteoroloji genel müdürlüğü verilerine göre akşam saatlerinde saat 18.00'da kar yağışının yağmurla karışık etkili olması bekleniyor.

Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar , iç kesimlerde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

istanbul-20-aralık-hava-durumu

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

21 Aralık İstanbul'da okullar henüz tatil edilmedi. Etkili kar yağışının olacağı İstanbul'da okullar tatil olabilir. Milyonlarca öğrenci heyecanlı bekleyiş içine girdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin konuyla ilgili açıklama yapar yapmaz haber7.com'dan öğrenebilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı