DAEŞ saldırdı! El-Bab'dan acı haber

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün terör örgütü DAEŞ unsurlarının saldırısında 1 astsubay şehit oldu.

DAEŞ saldırdı! El-Bab'dan acı haber
DAEŞ saldırdı! El-Bab'dan acı haber
GİRİŞ 07.01.2017 15:32 GÜNCELLEME 07.01.2017 16:51
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

El Bab'ı ele geçirmek isteyen Özgür Suriye Ordusu güçlerine destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının bulunduğu alana terör örgütü DAEŞ unsurları öğle saatlerinde saldırı düzenledi.

1 ASTSUBAY ŞEHİT

Ayrıntıları bilinmeyen saldırıda 1 astsubay şehit oldu. Saldırının ardından sınır hattına getirilen şehit cenazesi, daha sonra askeri helikopter ile Adli Tıp Kurumu morguna taşındı.

ŞEHİT ATEŞİ KAHRAMANMARAŞ'A DÜŞTÜ

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş 25 yaşındaki Osman Açıkgöz'ün, Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü.

Merkez Onikişubat İlçesi'nin Dönüklü Mahallesi'nde oturan baba Ali ile anne Selamet Açıkgöz acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Bekar ve ailenin 5 çocuğundan biri olan Osman Açıkgöz'ün şehadet haberini duyan yakınları ve komşuları Türk bayrağı asılan eve akın etti. 

2 yıl öne TSK'ya giren ve Kayseri 1'inci Komanda Tugay Komutanlığı'nda görev yaparken gittiği El Bab'da şehit olan Osman Açıkgöz'ün ağabeyinin de astsubay olarak Bingöl Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görev yaptığı öğrenildi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 47'nci şehidi olan Astsubay Osman Açıkgöz, yarın Kahramanmaraş'ta düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • Gaziantep 7 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Milletce başımız Sağolsun Allah Rahmet eylesin inşallah. Fırat Kalkınına gelince kardeşim Türkiye nin silahı uçağı bombası mı yok Askerin Orda Catısmaya girdiği an Mermi ile Düşman Püskürtmekten se Gönder en fazla 5 dk da F16 lar orda olur vursun. Askerimiz i riske atmamalıyız.
    Cevapla
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkese sehitlik nasip etmez direk cennetlik demektir.Sehidimizle gurur duyuyoruz.ates düstü yandik gibi basliklar yanlis.Allaha kavusmus peygamberin yanina gitmis ne atesi ?Allah bizlerede o güzel makami nasip etsin insaAllah.
    Cevapla
  • Tunahan Alanya 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
  • kahramanmarasli 7 yıl önce Şikayet Et
    sehit olan kardesimiz, kucuk kardesimin sinif arkadasi, abisi de benim sinif arkadasimdi, Rabbim sehadetini kabul etsin. basimiz sagolsun..
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    deaş Türk askerine saldıramaması lazım Allah Türk askerine güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis yolun yolumuzdur CC ümmetin ve devletimizin yardımcısı olsun. CC hain ve münafıklara fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü