Türkiye'den Yunanistan'a karşı hamle

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'a imzalanan geri kabul anlaşmasının iptali için adım atılacağını açıkladı.

Türkiye'den Yunanistan'a karşı hamle
Türkiye'den Yunanistan'a karşı hamle
GİRİŞ 27.01.2017 13:52 GÜNCELLEME 27.01.2017 22:27
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Yunanistan Yüksek Mahkemesi dün darbe girişiminin hemen ardından helikopterle Yunanistan'a kaçan ve Türkiye'nin iadesini talep ettiği sekiz askeri iade etmeme yönünde karar almış, karar Ankara'nın tepkisine neden olmuştu.

Türkiye'nin olası tepkisine ilişkin Antalya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, TRT Haber'in Twitter hesabında yer alan ifadelere göre "Yunanistan ile aramızdaki ikili geri kabul anlaşmasının iptali dahil gerekli adımları atacağız" dedi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı dün 8 asker hakkında tutuklama kararı çıkarmış ve haber kanalları Türkiye'nin bugün sekiz askerin ikinci defa iadesini talep ettiğini duyurmuştu.

YORUMLAR 148
  • yorgun adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Rodosu doldurun suriyeli ile hadi cipras bizde insan haklarina saygimiz var seyehat ozgurlugunu kisitliyamazsin
    Cevapla
  • nurettin demir 7 yıl önce Şikayet Et
    mültecilerin girit te iskanı düşünülebilir.
    Cevapla
  • Muttaki 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar hiçbir suçluyu bize iade etmemişler adamlar, biraz geç kalınmadı mı bu adım için!? Ama yine de hiç olmamasından iyidir
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    gercekci olalim ,ihracatimizin tahminen % 90 avrupaya oldugu müddetce , avrupaya acilan kapimizda yunanistan ve bulgaristan olduguna göre , biz bu ülkelere ve avrupalilara yakin gelecekte pek yapacagimiz bir yaptirimimiz yok maalesef.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bir türk oglu türk olarak diyorumki:türkiye acilen yurt disindan görülen imajini düzeltmeli,en azindan caba göstermeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı