Konya'da vahşet! 3 kişi öldürülmüş halde bulundu

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 3 kişi evde tüfekle vurulmuş olarak ölü bulundu.

GİRİŞ 17.05.2017 10:30 GÜNCELLEME 17.05.2017 13:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Konya’da bir kişi, boşandıktan sonra babasının evinde yaşamaya başlayan eski eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini 7 yaşındaki kızlarının gözü önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı, kızını da alarak kayıplara karıştı. 

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE

Olay, sabah 08.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Akif Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın 5. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal A., ocak ayında boşandığı eşi Yasemin Yıldız’ın kaldığı baba evine gitti. Burada eşiyle tartışmaya başlayan Erdal A., tartışmanın büyüyerek kavgada dönüşmesi üzerine eşi Yasemin Yıldız ile kayınpederi Behram Yıldız'ı ve kayınvalidesi Fatma Yıldız’ı yanında getirdiği av tüfeğiyle 7 yaşındaki kızı S.A.'nın gözleri önünde vurarak öldürdü.

OĞLUNA MESAJ ATTI

Cinayetin ardından zanlı Erdal A., kızını alarak olay yerinden kaçtı. Küçük kızıyla birlikte kaçarken Erdal A.’nın lise öğrencisi oğlu E.A.'ya (17) mesaj atarak, “Oğlum koş eve. Neneni, anneni, dedeni vurdum. Koş belki yetişirsin” yazdığı öne sürüldü.

KİMSE YÜKSEK SESLE CİNAYET PLANLAMAZ

Cinayet zanlısı Erdal A.’nın sosyal medyada paylaşımları da dikkat çekti. 25 Nisan'da yaptığı paylaşımda sürekli özlemini dile getirdiği 7 yaşındaki kızı S.A.’nın bir yıl önceki fotoğrafını “Seni çok seviyorum canim kızım. Tam bir yıl önce bugün kopardılar seni benden. Ama Allah büyük kızım. Abini kurtardım aldım, inşallah seni de en kısa zamanda kurtarıp alacam vicdansızların elinden. Sabırla İnşallah” notuyla paylaştı. Erdal E.’nin 2 Nisan’daki paylaşımında da, tabancalı fotoğrafın üzerinde “Suskunluğumu zayıflıkla karıştırmayın, kimse yüksek sesle cinayet planlamaz” yazısının yer alması dikkat çekti. 

KAÇTI

Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerin ardından Behram Yıldız, Fatma Yıldız ve kızları Yasemin Yıldız’ın hayatlarını kaybettiği belirlendi. Savcının ve polisin evde yaptığı incelemelerin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan 7 yaşındaki kızını alarak kaçan cinayet zanlısı Erdal A.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Apartmanda öğrenci olan İsa Altuntaş, “Kimseye zararı olmayan insanlardı. Biz taşındığımızda bize çok yardımcı olmuşlardı. Sabahtan bir ses geldi. Ama normal bir aileden gelebilecek bir sesti. Ondan sonra ambulansı gördüm. Sonra öğrendim ki damadı eşini, kayınpederini, kayınvalidesini öldürmüş” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin ,
    Cevapla
  • pkksavar 6 yıl önce Şikayet Et
    babaları görme zamanı geldi geçiyor. dinimizi unutursak yanlışlara gireriz. bu her alanda ve her anlamda böyle.
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam anlamıyla dinimiz İslam'ı yaşayamadığımız için maalesef böyle acılar yaşanıyor. Allah herkesin yardımcı olsun böyle acılar yaşatmasın..
    Cevapla
  • MUHTAR 6 yıl önce Şikayet Et
    “Suskunluğumu zayıflıkla karıştırmayın, kimse yüksek sesle cinayet planlamaz” SÖZ EFSANE YANLIZ :)
    Cevapla
  • Nur 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi de buna guluyosunuz insanliginizdan utanin
    Cevapla
  • tolga 6 yıl önce Şikayet Et
    Kasap et derdın de koyun can bide gülme koymuş ayıp ayıp günah
    Cevapla
  • Mustafa Genç 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşerin yaptığı kanunlar böyle felaketleri beraberinde getiriyor.İslam hukuku bu gibi toplumsal sorunların ilacıdır.Kullar kendi kendilerine ısrarla bilerek zulmediyor.Tek yol Allahın kikabına Rasulunun sünnetine dönmektir.Başka yollar batıl ve çıkmaz yollardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı