Mardin'de zırhlı aracın geçişi sırasında patlama!

Mardin'in Artuklu ilçesinde teröristler tarafından yol kenarına tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi.

GİRİŞ 23.10.2017 22:05 GÜNCELLEME 24.10.2017 08:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 21.15 sıralarında Artuklu ilçesi Kamor mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler tarafından yol kenarına tuzaklanan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamanın aracın geçişinden birkaç saniye sonra meydana gelmesi olası faciayı önlerken, 2 polis yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da bölgeye gelip incelemelerde bulundu. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 5
  • amiiin 6 yıl önce Şikayet Et
    allahim sifa versin yapanlarin yaptiranlarinda belasini versin
    Cevapla
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    gören olmamış mı?
    Cevapla
  • Diyarbakır Yerlisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Guneydogu bu kopeklerden temizlenmelidir. Hdpkk hicbir sekilde belediye veya meclise girememelidir. Hangi ulkede var ulkeyi bolmek isteyen her tarafta bomba patlatan insanlara belediye vermek? Belediye herseydir temizlemisken bir daha vermemelidir.
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yı sınır dışı et patlama bitsin somalide patlama Afganistan da patlama İran da patlama yok niye Amerika yokta ondan
    Cevapla
  • zübeyir çalışkan 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef islam ve açlı sefrleri başlamış inşallah kazanan islam olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek