Terörist mermisi delip geçti!

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 9 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonla ilgili ortaya çıkan iki fotoğraf verilen mücadelenin zorluğunu ortaya koydu.

GİRİŞ 04.11.2017 10:48 GÜNCELLEME 05.11.2017 09:21
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri , Nazımiye ilçesi Kadirsırtı Dokuzkayalar bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 3'ü kadın 8 teröristin ölü, bir kadın teröristin de sağ olarak ele geçirildiği belirtilerek, teröristlerden "Savaş" kod adlı Hamza Güler, "Sema" kod adlı Besna Kartal, "Tolhildan" kod adlı Ejder Yücedağ, "Medya Derik" kod adlı Remziye Bağırtan'ın İçişleri Bakanlığının "Aranan Teröristler Listesi"nin gri kategorisinde yer aldığı anlaşıldı.

BİR İLK YAŞANDI

Bu teröristlerden Güler'in ise örgütün sözde "Dersim Saha Doğu Cephe Sorumlusu" olduğu saptandı.

Kentte uzun süredir sürdürülen operasyonlarda ilk kez "Aranan Teröristler Listesi"nin gri kategorisinde yer alan 4 teröristin aynı operasyonda etkisiz hale getirildiği belirtildi.

"ALLAH KORUMUŞ"

9 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışma sonrası çekilen bir fotoğraf, 'Askerimizi Allah korumuş' dedirtti. Fotoğrafta terörist mermisinin biz uzman çavuşun kamuflajını delip geçtiği görülüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vatanımız için mücadele edip canını ortaya koyan tüm askerimizi ve polisimizi korusun.Rabbim ayaklarına taş değdirmesin.dualarımız onlarla..Rabbim yar ve yardimcınız olsun.Allaha emanet olsunlar vatan evlatları..
    Cevapla
  • Hasan Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım askerimize, polsimize ve tüm güvenlik güçlerine yurtiçi - yurtdışı, heryerde zafer nasip eyle. Yarabbi dini mubinin son kalesi Mehmedimi sen koru inşallah
    Cevapla
  • kafkasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bütün yiğitlerimizi silah altında görev yapan yurt için de ve yurt dışında görevde ve operasyon da bulunan bütün asker, polis,jandarma,özel kuvvetleri ve tüm eş dost ve yakın akrabalarımızı hepsini gençlerimizi,Rabbim el-hafız ve el-muhafız ismin ile muhafaza eyle.Allah'ım AMİN
    Cevapla
  • aliş... 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım askerimizi,polisimizi,korucularımızı ve cümlemizi terör belasından koru,bize güç ver...
    Cevapla
  • Yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şu ABD denilen ülkeyi kahretsin
    Cevapla
  • kafkasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    amin inşallah en kısa zaman da.zelil ve rezil eyle rabbim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!