'Tecrübe kazanmak için 3 sezon o diziyi izledim'

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, gittiği İspanya'da Türk vatandaşlarıyla buluştu.

GİRİŞ 10.11.2017 06:10 GÜNCELLEME 10.11.2017 10:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Akdağ, İspanya'nın başkenti Madrid'de Dünya Sağlık Örgütü'nün "Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Sağlık Sistemleri" başlıklı toplantıya katıldı. Öte yandan, Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon, Madrid'de yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

"HİZMETLERİMİZ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR"

Türk vatandaşlarıyla sohbet eden Akdağ, Türk vatandaşlarına "PKK'lı bölücüler ve FETÖ'cüler hariç, burada hepiniz bir araya gelin ve bir dernek kurun." dedi.

 


Türkiye'de özellikle sağlık sektöründe atılan adımları anlatan Akdağ, "Türkiye'de kişi başına düşen ortalama sağlık harcaması yıllık 500 dolar. Bunun 100 dolarını insanlar cebinden geri kalan 400 dolarını kamu olarak biz karşılıyoruz. Avrupa'daki bazı ülkelerde kişi başına düşen bu harcama 2 bin 300 doları buluyor. Ama bizim verdiğimiz hizmet ile onların verdiği hizmet hemen hemen aynı. Ve biz hizmetlerimizi anlattığımızda hayrete düşüyorlar." diye konuştu.

"TECRÜBE KAZANMAK İÇİN NARCOS İZLEDİM"

Türkiye'de uyuşturucu ile mücadelenin koordinasyonun da kendisine bağlı olduğunu belirten Akdağ, "Biraz tecrübe kazanmak için Narcos adlı dizinin 3 sezonunu kısa bir sürede sabah 4'lere kadar ayakta kalarak izlediğini" espirili bir dille Türk vatandaşlarına anlattı.

YORUMLAR 13
  • tokatci 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye insanlar bu kadar hastahaneye ,doktora ,eczaneye gidiyor bide bu konuyla ilgili calisma ,gida ,cevre ve su bakanliklariyla ortak bir arastirma yapsaniz da milletin hayir duasini alsaniz olazmi.
    Cevapla
  • severim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben de deneyim kazanmak için Dirilişi izliyorum.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Narcos'da İzlenir Hani , Dizinin kötü tarafı uyuşturucu kaçakcısının yanında buluyorsunuz kendinizi.Amerika mı , Uyuşturucu kaçakcısı mı ? Zor bir soru
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    güzel....tiye alan akılsızlar anlamaz o yüzden buda. farklı bi yöntem
    Cevapla
  • Danimarkalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bir çok avrupa ülkesini sağlık sektöründe geçmiş durumda. Örnek, Danimarkadan gelen gavurlar bile dünya göz ve diş kliniklerine gidiyor. Istanbul'a ziyaret için değil, sadece işlemlerini halletmek için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü