Bir iptal de Ali Ağaoğlu'ndan!

Ağaoğlu’nun 31 Aralık’ta Maslak 1453 projesinde gerçekleştirmeyi planladığı yılbaşı sokak konserleri, güvenlik önemleri nedeniyle iptal edildi.

Bir iptal de Ali Ağaoğlu'ndan!
Bir iptal de Ali Ağaoğlu'ndan!
GİRİŞ 28.12.2017 11:53 GÜNCELLEME 28.12.2017 11:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Daha önce Beşiktaş, Şişli ve Taksim’de yapılacak yılbaşı kutlamalarının iptal edilmesinin ardından Maslak 1453’te yapılacak yılbaşı kutlamaları İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik önlemleri nedeniyle iptal edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla alınacak tedbirler kapsamında yapılan yazılı açıklamaya göre, halkın yoğun olduğu eğlence yerleri, alışveriş merkezleri ile ana arterlerde kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık olaylarına karşı yaya ve motorlu devriyeler arttırılacak. Yılbaşı tatili nedeniyle yolcu sayısının artacağı hava, deniz limanları, gar ve terminaldeki devriye ekipleri takviye edilecek, özel güvenlik görevlileri uyarılacak. Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi veya yaşanabilecek taşkınlıklar sebebiyle vatandaşların huzur ve sükûnunu bozucu davranışlara mahal verilmemesi amacıyla denetimler arttırılacak. Yılbaşı nedeniyle şehir içi taşımacılık yapan araçlarda ve duraklarda oluşacak yoğunluk dikkate alınarak kontroller arttırılacak. Halkın yeni yıla girmek için toplandıkları meydanlarda geçmiş yıllarda yaşanan ve basına da yansıyan olayların tekrarlanmaması için tedbir alınacak. Meydana gelmesi muhtemel terör eylemlerine karşı şüpheli araç, şahıs, çanta, paket, poşet ile buna benzer ihbarlar üzerinde yapılan denetim ve kontroller sıkılaştırılacak.

YORUMLAR 10
  • Harun DGR 6 yıl önce Şikayet Et
    Evleri Ağırlıklı Kutlayan Kesime satılıyor dalkavukluk zenginlerde daha da çok olur
    Cevapla
  • Bir vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Kutlama yapacağına taşeronun parasını ödesin.
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada yaşıyorum. Noel Bayramında Çam Ağacı dikerler süslerler Yılbaşına gelince çoğu atar. Ama Turkiyede Noel Ağacı resmen Yılbaşı Ağacı diye süslerler tipki Noel Bayrami gibi. Bilader Hristiyan Devleti değil, sen neden Noel Ağacını oraya dikersin? Bildiğin özenti, görgüsüzlük,cehalet...Ramazan Bayramına bu kadar özenmezler...
    Cevapla
  • bahtiyar 6 yıl önce Şikayet Et
    agzına saglık
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay sizin Yılbaşınıza...
    Cevapla
  • muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle millete hizmet eden vatansever adamlara bu hareket hiç yakışmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı