Ataşehir'de bomba alarmı! Gerçek ortaya çıktı

Ataşehir'de "bomba" ihbarı üzerine boşaltılan binada yapılan incelemede dinamit lokumu şeklinde saat bulundu

GİRİŞ 22.02.2018 16:30 GÜNCELLEME 22.02.2018 17:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ataşehir İnönü Mahallesi Hülyalı Sokak'taki 5 katlı bir binanın en üst katındaki dairede "bomba" olduğu ihbarı polis alarma geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler binadakileri dışarı çıkardı. Çevredeki vatandaşlar uzaklaştırılarak binanın etrafına güvenlik şeridi çekildi. Olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Çevredekiler sokaktaki araçlarını çekerek uzaklaştırdı. Binaya gelen bomba imha ekipleri kapısı açık dairede yaptıkları inceleme dinamit lokumu şeklinde saat buldu. 

Polisler evde yaptıkları aramada pompalı tüfek de buldu. Acilen hastaneye giden ev sahibinin daire kapısını açık unutması sonucu karşı dairede oturan komşusunun saati gördüğü ve bomba sanarak ihbarda bulunduğu öğrenildi. 

Polisin emniyet şeridini kaldırmasının ardından bina sakinleri dairelerine döndü.

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 4
  • Kutsal dal 6 yıl önce Şikayet Et
    ıhbarı yapan komsuyu tebrık ederım.O dınamıt lokumu seklındekı saati satan ve alan hakkında caydırıcı bir ceza verılmelı
    Cevapla
  • yaman 6 yıl önce Şikayet Et
    islami olmayan bişey sergiliyorsunuz zaten ha açık ha kapalı
    Cevapla
  • yaman 6 yıl önce Şikayet Et
    bu mu kapalı?
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Konu ile alakasi olmayan bir Haberi paylasmak istiyorum . Türkiye ve interpol tarafindan aranilan ve basina 1 Milyon Euro ödül konulan azili Terörist Kemal K Ukrayna tarafindan Almanya ya iade edildi . Bir defa daha görüyoruzki Almanya daki Solcularin PKK nasil destekjledigini ve Alman Devletinin buna nasil Pasif kaldigini gözler önüne seriyor .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede