Süreyya Küçük neden hayatını kaybetti? Süreyya Küçük kimdir?

Müzik sanatçısı Onur Akay tarafından, sanat camiasının usta tiyatrocusu Süreyya Küçük'ün yaşam savaşını kaybettiği açıklaması gerçekleştirildi. Peki; göğüs, kemik ve beyin kanseri hastalığıyla mücadele eden önemli isim Süreyya Küçük kimdir? İşte, çok sayıda sinema ve dizi filmlerinde yer alan Süreyya Küçük hakkında detaylı bilgiler...

Süreyya Küçük neden hayatını kaybetti? Süreyya Küçük kimdir?
Süreyya Küçük neden hayatını kaybetti? Süreyya Küçük kimdir?
GİRİŞ 29.03.2018 19:30 GÜNCELLEME 29.03.2018 19:30

Profesyonel oyuncu Süreyya Küçük, uzun bir süredir 3 ayrı kanser türü olan göğüs, kemik ve beyin kanseriyle zorlu mücadelesini sürdürüyordu. Ancak dört gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan 57 yaşındaki sanat camiasının usta oyuncusu Süreyya Küçük yaşam savaşını kaybetti. Hafızalara kazınan isim Süreyya Küçük hayata veda etmesinin sonrasında sevenlerini büyük bir yasa boğdu. Peki, müzik sanatçısı Onur Akay tarafından hayata gözlerini yumduğu açıklaması gerçekleştirdiği isim Süreyya Küçük kimdir? Kendi yazıp yönettiği Uyanış isimli tiyatro oyunu bulunan güçlü isim Süreyya Küçük aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Süreyya Küçük hakkında ayrıntılı bilgiler...

ONUR AKAY'DAN SÜREYYA KÜÇÜK AÇIKLAMASI...

 

 

Oyuncunun ölüm haberi sosyal medya hesabından duyuran Onur Akay, " Maalesef bugün saat 14:00’da kaybettik. 4 gündür yoğun bakımda olan 57 yaşındaki oyuncumuz, yaklaşık 1 ay önce beni aramış ve tedavisi ile ilgili maddi sıkıntılar yaşadığını söylemiş, “Tiyatro salonlarını ücretsiz verirlerse, bende oyunumu oynar ve tedavim için gerekli parayı kazanırım.” demişti. Nur içinde yatsın.” şeklinde ifadelere yer verdi.

süreya

SÜREYYA KÜÇÜK KİMDİR?

Süreyya Küçük sanat camiasının usta tiyatrocusu olarak hafızalara kazınmış, pek çok önemli projede başarılı performanslarıyla adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Süreyya Küçük aynı zamanda çok sayıda sinema ve dizi projesinde seyirci karşısına geçti.

Kendi yazıp yönettiği Uyanış isimli tiyatro oyunu ile binlerce seyirciyle buluştu. Süreyya Küçük en son Al Karısı adlı bir korku filminde rol aldı.

Profesyonel oyuncu Süreyya Küçük'ün uzun bir zamandır üç ayrı kanser türü olan beyin, göğüs ve kemik kanseri hastalığıyla mücadele ediyordu.

Süreyya Küçük 57 yaşındayken hayata gözlerini yummuştur.

Süreyya Küçük için yarın saat 11.30'da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek.

süreyya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek