Kadıköy'de hareketli anlar!

Kadıköy'de 8 katlı bir binaya hırsızlık amacıyla girdiği öne sürülen 5 kişi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinden 2 silah ve bıçak çıktı.

GİRİŞ 06.04.2018 14:04 GÜNCELLEME 06.04.2018 14:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay saat 10.30 sıralarında  Sahrayıcedit Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki binada meydana geldi. Kentsel dönüşüm amaçlı boşaltılmaya başlanan 8 katlı bir binaya 5 kişi girdi.

Şüphelileri gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

 

 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler binanın etrafını çevirdi. Polis ekipleri binanın içine girerek araştırma yapamaya başladı. Ekipler bir daireye giren daha sonrada o dairenin duvarını kırarak diğer daireye giren şüphelilerle suçüstü yakaladı.

Yakalanan şüpheliler kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin girdikleri dairede kalorifer petekleri, musluk, mutfak dolabı gibi eşyaları çalmak için hazırladıkları görüldü. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürüldü. 

YORUMLAR 7
  • ARSLAN 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuç 1 mahkeme hop dışardalar bu kanunularla bu iş çözülmez yaşasın şeriat hükümleri
    Cevapla
  • cemil 6 yıl önce Şikayet Et
    çalmaya hazırladıkları eşyalar ilginç dolap vitrin vs
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya niye boşuna uğraşıp canınızı tehlikeye atıyorsunuz ki? Nasılsa mahkeme heyeti serbest bırakacak. Ya bırakın işlerini bitirsinler, ya da gebertin gitsin.Bu kanunlar ve uygulayıcılarla hırsız ve hırsızlık bitermi? İyi hal, denetimli serbestlik vs. sal gitisin.Hırsızlığın yatar cezası yok ki.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Şüphelilerin üzerinden 2 silah ve bıçak çıktı.. silahla adam öldürme niyeti ve tesebbüs, üLEN Irz-düsmani itoguli itler ... agirlastirlmis mühebbet cezasi AZ GELIR => IDAM
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık cezaları neden bu kadar az? Niye bunları asmıyorlar? Sen benim evime izinsiz girersen, cezası ölüm olmalı... Hırsızlara tahammülüm yok. Asın gitsin, bunların insanlığa bir yararı yok. Boşuna uğraşmayın, bunlardan bu vatana hayır gelmez. içerde de boşuna beslemeyin. Aldıkları nefes bile zarar. Havayı kirletiyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz