Engelli kadını ağlatan o şüpheli yakalandı!

Adana'da akülü tekerlekli sandalyedeki bedensel engelli Ayşe Camgöz'ün (39) cep telefonunu çalan Erkan Gaygısız'ın (38), olay öncesi kadını bir süre takip ettiğini gösteren güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

GİRİŞ 17.06.2018 14:04 GÜNCELLEME 17.06.2018 14:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, 16 Nisan'da Seyhan ilçesindeki Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi'nde meydana geldi. Küçük yaşta cam kemik hastalığına yakalanan Ayşe Camgöz, akülü tekerlekli sandalyeyle evinden çıkıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Camgöz alt geçide geldiği sırada kimliği belirsiz bir kişi, engelli kadının bacaklarının arasında duran cep telefonunu alarak kaçtı. Ayşe Camgöz, kapkaççının arkasından çığlık attı. Bu sırada kavşakta görevli trafik polisleri, engelli kadının sesini duyup yardıma koştu. Camgöz ise gözyaşlarına boğuldu.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çevredeki 200 güvenlik kamerasını inceledi. Ekipler, şüphelinin Erkan Gaygısız olduğunu tespit etti. Kent genelindeki tüm ekiplere fotoğrafı dağıtılan şüpheli, Adana Şehir Hastanesi yakınlarında yakalandı. Gaygısız, sorgusunda, "İşsizdim, olay günü alkollüydüm. Aile problemlerinden dolayı cep telefonunu alıp bin 500 liraya sattım" dedi.

 

 

Telefonu satın alan dükkan sahibine, 'çalıntı mal satın almadan' işlem yaptı. Adliyeye sevk edilen Erkan Gaygısız ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Engelli kadına cep telefonunun ise Emniyet Müdürü Selami Yıldız verdi.

Ayrıca olaya ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Şüphelinin akülü arabasıyla ilerleyen Camgöz'ü adım adım izleği, kimsenin olmadığı alt geçitte de sıkıştırıp cep telefonunu aldığını saptandı.

YORUMLAR 6
  • fikri hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hırsızlara uyuşturucu satıcılarına adam bıçaklayana neden en ağır cezalar verilmez aklım almıyor
    Cevapla
  • derbeder 5 yıl önce Şikayet Et
    canım benim ya nasıl ağlıyor.özürlü bir insana yapılırmı bu.sende hiç vicdan yokmu.
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Engelli insanlara özürlü diye hitap eden duyarsız... Bir de acımış aklı sıra... Özürlü değil kardeşim ENGELLİ... Bir öğrenemediniz şu kelamı...
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalet kılıcının kesmediği yılları yaşıyoruz. Adalet kılıcı öyle körleşmişki bırakın kesmeyi acıtmıyor bile. Bu böyle devam ederse Türkiyeyi çok kötü günler bekliyor.
    Cevapla
  • akin 5 yıl önce Şikayet Et
    alper sen bebesin galeba kotu gunleri gormemissin hadi gormedin anan baban dami anlatmadi sana
    Cevapla
  • Son sancak 5 yıl önce Şikayet Et
    Neye göre verdiğin bilinç altı mesajı anlamadıklmı ilimunati den mi öğrendin 1 dolar mı tarif ediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi