3 kişiyi öldürdü! Kızını alıp kayıplara karıştı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini öldürüp, 1 yaşındaki kızını alarak kayıplara karıştı.

GİRİŞ 20.06.2018 10:56 GÜNCELLEME 20.06.2018 11:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Eyyüp Y. (27), boşanma aşamasındaki eşi Gülşen Y.'nin (22) kaldığı kayınpederinin evini tüfekle basıp, dehşet saçtı. Eyyüp Y., eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse (48) ve kayınvalidesi Gülsüm Köse'yi (42) öldürüp, kayınbiraderi Yunus Köse'yi (22) de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını yanına alıp kaçtı.

Olay, bu sabah Nizip'in Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.'den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi. Gülşen Y.'nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evini basıp rastgele ateş açtı. Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.'nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse yaralandı. Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı.

 

 

Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. Güvenlik güçleri, Eyyüp Y.nin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yazıkkı ülkemizde devlet boşanmayı destekliyor,bu zamanda bir kız ın iş aramasına gerek yok evlenir ayrılır eşinden nafaka alır,oyle ayrılık biliyorumki,kadın nın iki çocuğu var,ayrılmak istiyorum deyıp ayrıldı hiç bir neden yok ,kendiside soyluyor bu durumda asıl nafaka ödemesı gereken kadınken ,mahkeme kocasını nafakaya bağladı,kadın hem adamın yuvasını yıktı hem 75 bin nakit,ayda 1500 tl de nafaka ucreti alıyor bir erkek arkadaşıyla yaşıyor ,çocuğu bazan annesine gidiyor oyle diyor şimdi bu adaletmi
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    medya insanlari sahte hayatlara özendirerek bastan cikardi. devlet dizilerde aile degerlerine ters olan herseyi yasaklamali. böyle olmazsa ilerde cok daha böyle aile dramlari yasanacak. ve batida oldugu gibi aile kurumu diye bise kalmiyacaktir. toplum iflas edecektir.ahlaki en cok bozan medyadir. tv leri kontrol eden toplumu kontrol eder.
    Cevapla
  • çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    okadar söylüyorum bu laik sapkın kafir sistemin sözde medeni kanununa göre evlenmeyin sadece Allah'ın kanununa göre evlenin sorun kalmaz tutturdular bir kadın hakları diye aile yapısı bırakmadılar bu kafir sistemin kanunlarına uymayın.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu şimdi. o çocuk anasız babasız yetiştirme yurdunda büyüyecek. devlet illa ki sahip çıkar ama hep ana baba hasreti çekecek. evlenirken kıran girmiş gibi önünüze ilk çıkanla evlenmeyin, oyun değil bu.
    Cevapla
  • Adalet siz. 5 yıl önce Şikayet Et
    Piskopat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!