Sivas'ta kanlı hesaplaşma: 2 ölü

Sivas'ta daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu vurularak öldürüldü, 2'si kadın 3 kişi yaralandı

Sivas'ta kanlı hesaplaşma: 2 ölü
Sivas'ta kanlı hesaplaşma: 2 ölü
GİRİŞ 22.09.2007 20:06 GÜNCELLEME 22.09.2007 20:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, merkeze bağlı Gümüşdere beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde, daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada Satılmış Kızılyar (51) ile oğlu Doğan Kızılyar (18) silahla vurularak öldürüldü.

Kızılyar ailesinin evinin önünde çıkan silahlı kavgada Satılmış Kızılyar'ın diğer oğlu Enver Kızılyar (30) ile Kiraz Gültepe ve 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Hürü Gültepe (24) yaralandı. Sivas Numune Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kiraz ile Hürü Gültepe buradaki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Ölen baba ile oğlunun cenazeleri Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerince 4 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada olay nedeniyle Gümüşdere beldesinde ve yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde yoğun güvenlik önlemi aldı. Beldede 19 Ocak 2007 tarihinde meydana gelen başka bir olayda da Metin Gökmen (18) ve babası İbrahim Gökmen tabancayla vurularak öldürülmüştü.

YORUMLAR 3
  • Fatih YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    Birol TUNA. Youm yapan arkadaşım bi konu da uyarıda bulunmam gerektiğini düşündüm.Yorumunuzda \"elhamdürillah\" yazmışsınız doğrusunu \"Elhamdulillah\" olarak biliyorum.İmla hatası belki ama uyarma ihtiyacı hissettim..
    Cevapla
  • BİROL TUNA 16 yıl önce Şikayet Et
    Ramazandayız beyler, bayanlar...!. Namaz kılmak, oruçlu olmak kısacası \"ibadet etmek\" insanı insan yapamıyorsa, bu işte bir iş var... Sorsak bu olaya karışanların müslüman olduklarını öğreniriz elhamdürillah... Ama islamiyetten nasibini almamış, boşuna ibadet yapan o kadar İNSAN
    Cevapla
  • söylesemfaydasıyok 16 yıl önce Şikayet Et
    sussam gönül razı değil. Anadolu haberi yanlış geçmiş haberi bir önceki cinayetlerin devamı değil tam olarak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama