Kırıkkale'de 21 doktora 'Çakıcı' gözaltısı!

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde, evrakta sahtecilik yaptıkları iddiasıyla eski başhekim T.A.'nın da aralarında bulunduğu 21 doktor, gözaltına alındı.

Kırıkkale'de 21 doktora 'Çakıcı' gözaltısı!
Kırıkkale'de 21 doktora 'Çakıcı' gözaltısı!
GİRİŞ 13.09.2018 12:48 GÜNCELLEME 13.09.2018 14:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Yüksek İhtisas Hastanesi'nde evrakta sahtecilik iddiası üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında harekete geçen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, evrakta sahtecilik yaptıkları ileri sürülen ve aralarında eski başhekim T.A.'nın da bulunduğu 21 doktoru gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, gözaltıların Alattin Çakıcı'ya sahte sağlık raporu verilmesiyle ilgili olabileceği öne sürüldü.

 

 

YORUMLAR 17
  • Bikes 5 yıl önce Şikayet Et
    Mhp adi altinda çek senet mfyalari yeniden hortlamaya başladi
    Cevapla
  • Bikes 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli onun için af istiyor..mafyayi besleyen devlettir.hukuk bürolari mafyalarla iş yapiyor
    Cevapla
  • Atakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani doktorlar tehdit edilmişlerdir bunu herkes biliyor can bu yedeği yok
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamı bahçeli ziyaret etti diye başına gelmeyen kalmadı, gerçekten ayıp, kaç tane mahkumun aldığı rapor incelenip o raporları veren doktorlara operasyon yapılıyor bu ülkede? Son dönemlerde devlete ve hükümete bu kadar destek olmuş bir lider tarafından ziyaret edildiği için onun ve ona rapor veren doktorların, bahçeliyle görüşmesine izin veren savcının başına gelmeyen kalmadı.
    Cevapla
  • Hakan karahan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bide kursat yilmazin raporlarina baksaniz. Cezaevinde kilima porselen tabak donmus cig et vb. Girmemesi gereken be varsa bu adamin dolabina doktor raporu nedeniyle aliniyorr. Savcininda .bir mahkumun odasinda olmamasi gereken ne varsa bu adamin odasinda var. Peki sormazlarmi bu kadar mahkumun icinde sadece kursat yilmazla alaattin cakicininmi raporu var... Soylenemek istedigim, devleti acziyet icine duauren yetkililer bunun hesabini vermeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...