Korkunç kaza! Genç kadın aracın tavanına uçtu

Isparta’da, otomobilin çarptığı motosiklette yolcu olarak bulunan Emine Turan, çarpmanın şiddetiyle otomobilin tavanına uçtu ve ağır şekilde yaralandı.

Korkunç kaza! Genç kadın aracın tavanına uçtu
Korkunç kaza! Genç kadın aracın tavanına uçtu
GİRİŞ 17.09.2018 11:16 GÜNCELLEME 17.09.2018 11:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.00 sıralarında Zafer Mahallesi 156. Cadde'de meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 GC 9850 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Mustafa Kara yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklette yolcu olarak bulunan Emine Turan, kazaya karışan otomobilin tavanına uçtu.

ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU

Motosiklet sürücüsü ise kazaya karışan otomobil ile park halindeki başka bir otomobil arasında sıkıştı. Kazayı görenler yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Emine Turan, sağlık ekipleri gelene kadar otomobilin tavanında, Mustafa Kara da sıkıştığı yerde kurtarılmayı bekledi. Bu sırada çevredekiler yaralılara yardım etmeye çalıştı. 

Ağır yaralı Emine Turan, Isparta Şehir Hastanesi'ne, Mustafa Kara ise SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza sırasında motosiklette bulunanların başına kask olmadığı ileri sürüldü.

Kazadan sonra olay yerine gelen polis, otomobil sürücüsünü ifadesi için polis merkezine götürdü. Soruşturma sürüyor. 

 

 

YORUMLAR 6
  • Levent Kabadayı 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın olduğu her yer sıkıntı insan olmak ne zor şey
    Cevapla
  • arabadan belli 5 yıl önce Şikayet Et
    bu arabaları kullananların çoğu sorunlu tipler.trafikte bir tek onlar usta şöfor.diğerleri cahil.makas atmalar,olduğu yerde arabayı zıplatmalar,abartı egzos,lastik çektirme,drift vs genelde bu tiplerde.saygı yok.yokolup gitseler bir an önce.cennet vatanda bu tipler uç vermemeli...
    Cevapla
  • işbirlik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara ehliyeti vetenletide hesaba çekmek lazım,.neyin "Ehli" binöar zaten belli.
    Cevapla
  • bilo, 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozellikle tofas sahin ve doganlar trafikten men edilmeli, trafikte 100 sahinden 99 u kendini bilmez serserilerin elinde. Yaralilara acil sifalar.
    Cevapla
  • indiBindi sınavı 5 yıl önce Şikayet Et
    EhliJet'i kim verdi acaba? insan canı bu ülkede adeta kampanyada.
    Cevapla
  • Destan 5 yıl önce Şikayet Et
    ispartada kurala uyan yok. Herkes kendini hakli görüyor. Yollar kazaya davetiye cikariyor. Otobanda yaya gecidi olur mu . Görülmüş değil. Hizlanma şeridi olan sol şeritte sola dönüş için yol ayrilmiş. Arkasina bakmadan arabanin kapisini açanlar. Kural yok hayat sudan ucuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!