Dolandırıcılığın böylesi! Ev için geldi...

İstanbul'da şaşkına çeviren bir dolandırıcılık olayı yaşandı... Halil İbrahim Özkurt isimli vatandaşın internetteki ev ilanına müşteriymiş gibi gelen dolandırıcı, Öztürk'ün telefonunu alarak kayıplara karıştı.

GİRİŞ 02.10.2018 17:04 GÜNCELLEME 03.10.2018 11:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haber 7

Olay geçtiğimiz hafta cuma günü Taksim'de meydana geldi. Oto motor ve kaporta işiyle uğraşan Halil İbrahim Özkurt, Gazi Osman Paşa'daki evini internetten ilanla satılığa çıkardı. İnternette ilanı gören dolandırıcı, Halil İbrahim Özkurt ile temasa geçerek evi görmek üzere buluştu. 

 

 

25 BİN TL KAPORA KARŞILIĞI ANLAŞTILAR

Gazi Osman Paşa'daki evini şahsa gezdiren Özkurt daha sonra başına geleceklerden habersiz olarak şahısla birlikte iş yerine döndü. Dolandırıcı evi beğendiğini ve almak istediğini söyleyince Özkurt ile 25 bin TL kapora karşılığı anlaştılar. 

''TELEFONUM ÜSTÜMDE YOK'' DEYİP TELEFONU ALDI...

Daha sonra telefonunun üstünde olmadığını söyleyen şahıs Özkurt'un telefonunun alıp arkadaşlarını aramış gibi yaptı. Telefondaki kişiye ''25 bin TL hazırlayın Taksim'deki alt geçide getirin, telefonumu da getirin'' dedi.  

Halil İbrahim Özkurt'un fotoğrafı

Halil İbrahim Özkurt'un aracıyla Taksim'deki alt geçide vardıklarında dolandırıcı bir kez daha telefonu isteyip, ''Abi sen burada bekle, telefonunu verir misin çocuğu arayım, buralardadır'' deyip Özkurt'tan telefonunu bir kez daha aldı. 

Telefonunu şahısa verip arabanın içinde beklemeye başlayan Halil İbrahim Özkurt, şahsın dakikalar geçmesine rağmen dönmediğini görünce telefonunu başka bir vatandaştan aradı ancak ulaşamayınca dolandırıldığını anladı.

Daha sonra polise haber veren mağdur Özkurt, şahsın bir an önce yakalanmasını bekliyor.  

4 AYDIR ARANIYOR

Emniyette 5 ayrı şikayet dosyası olan olan şahsın yaklaşık 4 aydır da arandığı ortaya çıktı. 

YORUMLAR 3
  • mişmiş 5 yıl önce Şikayet Et
    yuh artık...
    Cevapla
  • ttttt 5 yıl önce Şikayet Et
    Mal ev diye geliyor telefona tav oluyor. Aklıma gelmişken anlatayım. Bir ay kadar önce esnaf bir arkadaş telefon açtı bana. Samimiyiz de kendisi ile. Bana acil 8.000 tl lazım. Çabuk söyle var mı dedi. Bende o kadar para ne gezer dedim. 35,00 tl var mı dedi. Yuh artık dedim. Çok güldüm lakin telefonu kapatınca.
    Cevapla
  • o.o 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam sakalsız olan benide dolandırdı aynı şekilde huzuri mahşerde şikayetçiyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak! Yeni otomobillerde satış için bu şartlar aranacak