Pes dedirten uğurlama: Hadi kurban başın dik git!

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren şahıs tutuklandı. Yakınları, şahsı "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurladı.

GİRİŞ 07.10.2018 13:41 GÜNCELLEME 07.10.2018 13:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Nizip ilçesi Kızılcakent Mahallesi’nde tartıştığı karısı Özlem U.'yu (28) tüfekle ateş ederek öldüren H.U, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 yıldır evli olduğu karısının beşik kertmesi olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen H.U'nun, "Karımı çok seviyorum. Ama zaman zaman ailevi meselelerden tartışıyorduk. O gecede süren tartışmada bana ağır, tahrik eden laflar söyledi. Kendimi kaybettim, sinirlendim" dediği öğrenildi. Olaydan sonra kardeşini ve jandarmayı aradığını belirten H.U.'nun olayda kullandığı tüfeği de jandarmaya teslim ettiği öğrenildi. 

 

 

Tutuklanan H.U, mahkemenin ardından cezaevi aracıyla Gaziantep Cezaevine sevk edildi. Adliye önünde bekleyen çok sayıda yakını H.U'ya, "Gözün arkada kalmasın. Bu kadar insan senin için burada. Hadi kurban güle güle, başın dik git" dedi. 

''OLAY KADIN CİNAYETİ DEĞİL''

Katil zanlısı H.U.'nun kardeşi N.S.U., olayın yansıdığı gibi bir kadın cinayeti olmadığını savunarak, ağabeyi H.U'nun bir kuşu bile incitemeyecek yapıda bir insan olduğunu söyledi.

''ÇOCUKLARIN OLAYDAN HABERİ YOK''

N.S.U, ortada kalan 3 yeğeninin annelerinin öldüğünden, babalarının ise cezaevine girdiğinden haberi olmadığını ifade etti. En büyük korkusunun çocukların anne ve babasını sorması olduğunu anlatan N.S.U, "Bu vakitten sonra bir olup en iyi şekilde yeğenlerimizi büyüteceğiz. O acıyı henüz duyurmadık onlara. Yarın bir gün annemiz, babamız nerede diye sorarsalar biz sadece o cevabı düşünüyoruz. Onun dışında yeğenlerimizi en güzel şekilde yetiştiririz, kimseye muhtaç etmeyiz" diye konuştu. 

YORUMLAR 17
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    insan hayatı ne kadar ucuz oldu.sudan sebeplerle cinayet işleniyor,cinayeti işleyenler ödüllendiriliyor.Bunların hesabının sorulmayacağını mı sanıyorsunuz.ebedi hayatımızı mahvetmeyelim çünkü geriye dönüş olmayacak.iki seçenek var ya ebedi cennet veya ebedi cehennem siz hangisini alırdınız.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl soytarılık bende askere uğurluyorlar sandım
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün insanlığı öldürmüş gibi günah yüklendin ve şer'an hayat hakkın yok idamın gerekir. Bunları geçtim ama o destek olanlar ne halt yemeye destek oluyor.Başı dik gitsinmiş. Aşağılık yaratıklar! Hepsinin cinayette payı var. Suçluları bağrına basan aileleri oldukça asla suç bitmez. Sakin olmayı sabrı öğütleyecekleri yerde azmettiren şeyler bile demişlerdir.Şöyle haberleri okuyunca anlıyorum ki CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİL! Dünyevi cezaların en ağırı bile hafif kalıyor.
    Cevapla
  • Semih 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağır konuşmuş muş...! Bu sana, onun hayatına son verme hakkını vermez... O da senin gibi bir insan, onun da en az senin kadar yaşamaya hakkı var. Anlaşamıyorsan, boşan; nasıl kıydın çocuklarının annesine? Umarım ailen, senin çocuklarını da; senin gibi yetiştirmezler...
    Cevapla
  • antikchp 5 yıl önce Şikayet Et
    işin içinde kim bilir ne var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu