Ses kaydı ortaya çıktı: Beni öldürecek, son günüm!

İstanbul Küçükçekmece'de eşi tarafından kardeşiyle birlikte öldürülen Zahide Oğuz'un bir gün önce arkadaşına attığı, "Garip beni yarın öldürecek. Yarın son günüm" diye ses kaydı attığı ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği'nde de bulunan ses kaydının dosyaya konacağı öğrenildi.

GİRİŞ 12.11.2018 17:54 GÜNCELLEME 13.11.2018 08:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Halkalı Merkez Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi gecesi Garip Oğuz, eşinin bulunduğu eve giderek tartışmaya başlamış ardından da Zahide Oğuz'u dövmeye başlamıştı. Daha sonra yanında getirdiği silahı ateşleyen Garip Oğuz (52), Zahide Oğuz (42) ve kayınbiraderi Kutlay Oğuz'u (30) öldürdükten sonra polisi arayarak teslim oldu.

 

 

Poliste ismi bulunan Zahide Oğuz'un bir arkadaşı ise olaydan bir gün önce kendisine gönderilen ses kaydını ise polise teslim etti. Ses kaydına göre öldürülen Zahide Oğuz, "Ben her gün ölüyorum. Bir tarafa çıkamıyorum. Yarın son günümmüş. Ölecekmişim. Öyle diyor Garip" dediği duyuluyor. Ses kaydı önce analiz için ilgili kuruma ardından da soruşturma dosyasına konarak adliyeye gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR 22
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçici tedbir olarak.Tehdit edilen kadınlara bir silah ve silah eğitimi verilmeli.Kendisine saldıran kişiyi vurduğunda ceza verilmemeli.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Filmlerde Sigara nasıl yasaklanıyorsa silahta yasaklansın.Dizilerde insanlar kötülerin kafasına sıkıp öldürüyor.İnsanlar için adam öldürmek sıradan bir durum oldu.Dolayısıyla idam cezası bile bu cinayetleri bitirmez.Birçok aşık veya koca eşinininde kendisininde kafasına sıkıyor.
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    kısas,kısas,kısas Allahın kanunları olmadığı sürece bu cinayetler bitmez.Arkadaş basit bir cihazı bile kullanma kılavuzuna bakmadan kullanmıyoruz da neden yaşantımızı kullanma kılavuzuna bakarak düzenlemiyoruz.bu çok zor bir şey mi anlamıyorum.bu suçsuz yere öldürülen mazlumların hesabını nasıl vereceksiniz.imanın şartı altıdır beş değil.ahirete inanmayan iman etmiş sayılmaz.kendinize yazık etmeyin.
    Cevapla
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    yargıya ölüm iştikal etmeden müdahale edilmez. Adaletin bu dünya...
    Cevapla
  • Kanunlar.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Adeletsiz kanunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!