Üç arkadaşın tartışması kanlı bitti

Sivas'ta birlikte alkol aldıkları arkadaşlarını çıkan kavgada bıçakla yaralayan 2 genç kız, gözaltına alındı.

GİRİŞ 20.12.2018 16:23 GÜNCELLEME 20.12.2018 16:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde Örtülüpınar Mahallesi Hasanlı Sokak'ta meydana geldi. Y.K. (18), M.A. (18) ve A.P. (18) isimli kızlar sokakta alkol almaya başladı. Bir süre sonra 3 arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.K. ve M.A., A.P.'yi bıçaklayıp, kaçtı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.P., ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kızın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

Olay sonrası kaçan Y.K. ve M.A. ise kısa sürede yunus timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 11
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    ailenin çocuğuna müdahale etmesi yasak.bunların bu hale gelmesine sebep olanlar yarın ahirette hesap veremeyecekler.ben hakkımı hela etmiyorum.ahirette görüşeceğimize adım kadar inanıyorum ya siz.eğer sizde inanıyorsanız bizi kafirlerin kanunları ile yönetmeyin.
    Cevapla
  • mehmet can 5 yıl önce Şikayet Et
    eee bunlar bizim eserimiz. kocasına muhtaç olmasın okusun ekmeğini kazansın diye kızlı erkekli okullara para vererek okutturduğumuz çağdaşlarımız.
    Cevapla
  • İso 5 yıl önce Şikayet Et
    sivasta bile böyle şeyler oluyorsa ümmetin halini düşünün artık
    Cevapla
  • Doludizgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Anne babalar çocuklarınıza sahip olun.Rabbim kötülere fırsat vermesin,kötülüklerden de bizi korusun.Bu cuma hürmetine.Amin...
    Cevapla
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Desenize şişede durduğu gibi durmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı