İmamoğlu'nun müdürü cana kıydı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, Sağlık İşleri'nin başına sağlıkçı yerine avcı atadı. Müdür Baştuğ'un öldürdüğü hayvanlarla fotoğraflarını gururla yayınladı.

İmamoğlu'nun müdürü cana kıydı!
İmamoğlu'nun müdürü cana kıydı!
GİRİŞ 15.01.2019 09:46 GÜNCELLEME 15.01.2019 11:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz yıl Beylikdüzü Belediyesi'ne Sağlık İşleri Müdürü yaptığı Ali Onur Baştuğ’un vahşi av fotoğrafları ortaya çıktı. Baştuğ’un Türkiye ve Bulgaristan’da yaban hayvanı vururken çekilen fotoğrafları infial yarattı. Türkiye’de yasak olduğu için Bulgaristan’da avlanan Baştuğ’un öldürdüğü karacayla poz verip “Düz attım olmadı yan attım vuruldu” mesajıyla yaptığı paylaşım avcılık dergisine de konu oldu. Baştuğ’un  yazısında “Sabah yaşadığım heyecan avın vurulmasıyla son buldu…” sözleri ise dikkat çekti. 


 
HAYVANSEVERLER İSYANDA 
 
Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; Baştuğ’un övünerek paylaştığı katliam fotoğrafları üzerine Beylikdüzü’ndeki hayvanseverler ayaklandı, İmamoğlu’na şikayet yağdı. Hayvanseverler sosyal medyadan verdikleri mesajlarında, “Hayvanları katleden zihniyete oy yok” dedi. 
 
UTANMADAN ÖVÜNDÜ
 
Baştuğ, öldürdüğü karacayla poz verdiği fotoğrafı dergide yayınlattı.
 
KADROSU TAŞERON KENDİSİ MÜDÜR
 
Taşeron kadroda yer alan, sağlıkçı olmadığı halde ‘sağlık işleri’nden sorumlu Baştuğ’un şikayetlere rağmen görevine devam ettiği öğrenildi. AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık ise bazı hayvanseverlerin kendilerini zincirlemesiyle birlikte kafese girmiş, ülke çapında ses getiren eyleme imza atmıştı. 

 

 

YORUMLAR 6
  • Çevreci 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp başarılı olan partilileri kaybedecekleri yerlere aday yapıp bir bir harcıyor;Sarıgül, İnce şimdide Ekrem İmamoğlu. Kılıçdaroğlu ileride kendisine rakip olacak başarılı siyasilerin ayağını kaydırıyor. Gürsel Tekin'i harcatmadı mesela...
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber biraz ard niyetli olmamış mı
    Cevapla
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    hayir. bu mantikla bakarsan haber okumaman lazim
    Cevapla
  • cihan alkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadrosunun ne olduğu önemli değil. İşin ehline verilmesi gerekir. Bu adam veterinerlikte belki yardımcı eleman olabilir. Ama sağlık işleri müdürü olması doğru değil tabiiki
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimi olarak söylüyorum. CHP'liler dikkatli olsun. Sözen dönemi kasırgası onlarıda vurmuştu. Okmeydanı Kulaksızda Alevi vatandaşların tepkilerine şahidim. Sadece parti olarak kazanırsınız. Yaşam olarak kaybedersiniz. Diktatör Evren'den sonraki dönemi yaşadım İstanbul'da. Ben şahsım kaybetmem ama İstanbul'un geleceğine üzülürüm.
    Cevapla
  • furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara hiç İstanbul teslim edilirmi.Genel başkanları ssk yı ne hale getirdi görmedikmi.Birtane iyi yönetilen belediyeleri varmı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor