'Ret' cevabını alınca, vahşice öldürdü

Edirne'de 3 ay evli kaldığı ve barışmak istediği eski eşinden ret cevabı alan adam, yanında getirdiği av tüfeğiyle önce genç kadını vurdu ardından intihara teşebbüs etti.

'Ret' cevabını alınca, vahşice öldürdü
'Ret' cevabını alınca, vahşice öldürdü
GİRİŞ 17.01.2019 15:44 GÜNCELLEME 17.01.2019 15:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, Edirne'nin Havsa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 ay evli kaldıktan sonra boşanan Emre Ş. (22) ve Kübra Olgun (21) çifti, Olgun'un evinde konuşmak için bir araya geldi. Emre Ş. eski eşinden 'ret' yanıtını alınca yanında getirdiği av tüfeğiyle Olgun'a ateş etti.

Daha sonra evden çıkarak merdiven boşluğuna giden Emre Ş, aynı tüfeği göğsüne dayayarak intihara teşebbüs etti. Olayda, talihsiz kadın hayatını kaybederken, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Emre Ş.'yi ağır yaralı olarak hastaneye sevk etti.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 12
  • niyetli belli 5 yıl önce Şikayet Et
    Av tüfeğiyle gitmiş gorusmeye zaten öldürmeye gitmiş
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne çabuk evlendiler ne çabuk boşandılar sebepleri ne hiç bilmiyoruz. Ne arıyorlar da ne bulamıyorlar da bu durumlara geliyorlar. Kişiliklerini de bilemiyoruz. Kadın boşanmakla zaten seni istemediğini belli etmiş. Seni istemeyeni sende isteme be kardeşim ne iş bittikten sonra ısrarcı oluyorsun Bak önüne yeni biri ile çık yola tek kadın o mu ki . O kadın iyileştikten sonra bakacak yoluna sen kodeste. Sen yoluna bakacaktın ki o düşünecekti bundan sonra dul olarak ne yapacağını. Ne kadar kadınlara yüz verir olduk ya. Kadınlar kadınlıktan çıktı erkek erkeklikten çıktı
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazdiklariniz dogru ama kadin ölmüş
    Cevapla
  • Haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu gençlik aman kimseye muhtaç olma diye yetiştirildi ve evlilik nedir öğrenmeden evlendi aile demek küçük bir devletti bizim kültürümüzde ama artık çok farklı şu anki gençler bunlar ve bu kafada olanların çocukları nasıl olacak birde onu düşünün. Ve dizlerinizi dövün.
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Avukatın yalanı
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya size ne oluyor. Rahatlık mı batıyor. Ben anlamıyorum, madem anlaşamayacaksınız evlenmeyin en başından insan öldürmek bu kadar kolay mı ? Şimdi ver bakalım bunun hesabını terbiyesiz lavûk..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı