Saldırıya uğrayan polis memuru 25 gün sonra şehit oldu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 25 gün önce devriye gezdikleri sırada durumundan şüphelenip kimlik kontrolü yapmak istediği şahsın silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru şehit oldu.

Saldırıya uğrayan polis memuru 25 gün sonra şehit oldu
Saldırıya uğrayan polis memuru 25 gün sonra şehit oldu
GİRİŞ 02.03.2019 20:49 GÜNCELLEME 02.03.2019 20:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kocasinan ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde 5 Şubat'ta meydana gelen olayda, Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme Büro Amirliğinde sivil olarak görevli polis memurları İlhan Odabaşı ve Şeref Kurt’un ring halinde görev ifa ederken, olay yerinde durumundan şüphelendikleri Mustafa D.’nin kimlik kontrolünü yapmak istedikleri sırada şüpheli kaçmaya başladı.

Kaçan şüpheli ve polis memurları arasında kovalamaca yaşandı ve şüpheli Mustafa D., ekiplerden 20 metre kadar uzaklaştıktan sonra montunun altından dipçikli pompalı olarak tabir edilen av tüfeği ile polis ekiplerine ateş etti. Şüpheli Mustafa Develi'nin açtığı ateş sonrasında sivil polis İlhan Odabaşı ağır yaralanırken, olay yerine çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırı sonrasında olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri şüpheli Mustafa D.’yi bir binanın kömürlüğünde suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 25 gündür tedavi altında bulunan polis memuru İlhan Odaşı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

 

 

Zanlının çok sayıda suçtan kaydı var

Şüpheli Mustafa D.’nin yapılan üst araması ve ev aramasında av tüfeği içinde 17’sis ses fişeği olmak üzere 43 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Şüpheli Mustafa D.’nin 8 adet tehdit, 3 adet 6284 SKM, 2 hakaret, 2 adet kasten yaralama, 1’er adet evden hırsızlık, cinsel saldırı, cinsel taciz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, görevi kötüye kullanma, mala zarar verme suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

YORUMLAR 14
  • vermek istemiyorum 5 yıl önce Şikayet Et
    idam edilsin
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işlediği suçlardan muhtemelen hepsinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış sonuç bir polis memuru şehit. bu adi canavar bir kaç yıl yatar sonra açık cezaevi sonra serbest. niye idam edilmiyor.
    Cevapla
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar suç dosyası var fakat rahatca dışarıda geziyor. Kanunlarımızın caydırıcılığı ortada.
    Cevapla
  • yavuz oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    jitem ne yapmış,mit ne yapmış,ne kadar vatanın milletin huzurunu bozan var şimdiye kadar infaz etmiş.her zaman olması gereken toplum huzurunu bozan bu tipleri biranda sileceksinki daha fazla kimsenin canı yanmasın.daha fazla serserinin önü açılmasın ah jitem ah.
    Cevapla
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    biraz yatar çıkar kısasa kısas lazım demedi demeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor