Kayıp gazeteciyi arayan askerlerden acı haber!

Bayburt- Trabzon sınırında uçurumdan düşen Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Abdülkadir Nişancı'yı arama çalışmaları sırasında Soğanlı Deresi'nde iki asker suya kapıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Kayıp gazeteciyi arayan askerlerden acı haber!
Kayıp gazeteciyi arayan askerlerden acı haber!
GİRİŞ 17.05.2019 19:03 GÜNCELLEME 17.05.2019 20:56
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Trabzon’un Çaykara ilçesi Derebaşı deresinde kaybolan AA muhabiri Abdulkadir Nişancı’yı arama çalışmaları sırasında arama kurtarma timinden 2 jandarma görevlisi sulara kapıldı.

 

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmalarına katılan 2 askerin şehit olduğunu bildirdi.

YORUMLAR 118
  • ak genç 4 yıl önce Şikayet Et
    hayatından umut kesildiğinde çalışmalar sonlandırılmalı,canlar riske edilmemeli.
    Cevapla
  • Akilli Deli 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle şehitlere Allah'tan rahmet eylesin Gazeteci kardeşizede. Fizik kuvvetleri tabiat doğa şartları belli bubaramaları artık durdurun..
    Cevapla
  • Ali Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan korkun, ölmüş gitmiş adamlard için bunca emek ve masraf niye ? Allah rahmet eylesin O Paralarla, ölmek üzere olan CANLILARI, can çekişen insanları yaşatın. Allah ailesine sabır versin. Nasıl bir iş ise, iki usta nasıl olur da can verir, nasıl bir pozisyon ki.....
    Cevapla
  • Asker eşi 4 yıl önce Şikayet Et
    Esimin ayni taburdan arkadaslari.. uzman.cavusla.10 yillik arkadas. 3 cocugu var. Astsubayin da kucuk bebegi. Cok iyi dalgic ve yuzuculer. Baraj kapilarinin acilmasiyla-nasil bir ihmal varsa artik- suya kapilip kafalarini carpiyolar. Yani bizim askerimiz o suda da cok iyi yuzer dalar kurtulur.. cok uzuldum. Allah sehitligin en guzel mertebesine yazsin insallah... oruclu namazli insanlardi.
    Cevapla
  • mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    arama kurtarma ekip işidir eğitimli ve birlikte emniyete almalı çalışma yapılmalı böylece riski en aza indirmek mümkündür. dağcılık eğitimi vesaire....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!