Dilencinin üzerinden ses sistemi çıktı ! Savunması şoke etti

Çorum'da dilencilik yaparken yakalanan bir dilencinin üzerinden ses sistemi çıktı. Zabıtanın neden ses sistemi taşıdığına dair sorusu üzerine dilenci "Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz" dedi.

Dilencinin üzerinden ses sistemi çıktı ! Savunması şoke etti
Dilencinin üzerinden ses sistemi çıktı ! Savunması şoke etti
GİRİŞ 31.05.2019 18:58 GÜNCELLEME 31.05.2019 18:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Çorum'da, dilencilik yaparken yakalanan ve üzerlerinden ses sitemi çıkan Hüseyin A. ve Durmuş K., ne için kullandıklarını soran zabıta görevlilerine, "İnsanlara sesimizi duyurmaya çalışıyoruz" dedi.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Dilencilik yaparken yakalanan Hüseyin A. ile Durmuş K.'nın üzerlerinden 500 TL ve çeyrek altın ile mikrofonlu ses düzeneği çıktı. Zabıta görevlilerinin ses sistemini ne için kullandıklarını sorduğu Hüseyin A., "İnsanlara sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” yanıtını verdi. Konya'dan Çorum'a geldikleri belirlenen dilencilere Kabahatler Kanunu'na göre 153'er TL idari para cezası kesildi. İki kişi, il sınırına bırakıldı.

YORUMLAR 19
  • utandım 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece dilenci degildir o. mutlaka başka bir görevi daha vardır. yoksa dilencinin üzerinde mikrofonlu verici olsa n'lur olmasa n'lur. uyuşturucu satıcılarına vs. yardakçılık{YARDIM ETME} yapıyor olabilir.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vatandaşlar artık bu devirde sokakta tanımadığınız insanlara hayır olsun diye para vermek, en hafif ifadesiyle hayırda özensizliktir. Hayır yapmak isteyen Diyanetin internet sitesine girsin istediği kadar hayırı nokta atışı yapsın.
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciligi meslek edinmisler dilenci gunluk ekmek parasini aldiktan sonra dilenmemesi gerekir ama bunlarin en fakiri gunluk 1000tl kazaniyor cogu doktor maaşından bile iyi
    Cevapla
  • Amet 4 yıl önce Şikayet Et
    20 binwat anfi ve bazuka olmadıkça bunanses sistemi diyemem
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    sen şimdi bunu mu anladın bu haberden
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Cennet vatanımda ADALET YOK
    Cevapla
  • al sana adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    oysa CHP belediyelerinde ne güzel adalet var. Göreve geldikleri gibi işçileri kovdular. Bayramiç belediye 53 kişiyi kovup kendi yandaşı 25 kişiyi işe almış. Bunlara sesiniz çıkmaz tabi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri