TEM Otoyolu'nda feci kaza

Bolu'da, TEM yolunda bariyerlere çarparak karşı şeride geçen otomobilin başka otomobille çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 13.07.2019 14:32 GÜNCELLEME 13.07.2019 14:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde TEM yolu Köroğlu Park mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Selim Taçkın yönetimindeki 74 BR 315 plakalı otomobil, bariyerlere çarparak karşı şeride geçti. Otomobil, bu sırada karşı yönden gelen Durdu Mehmet Tuğsat yönetimindeki 06 BIS 996 plakalı otomobile çarptı. Kazada hurdaya dönen Tuğsat yönetimindeki otomobil, yüzlerce metre otoyolda kontrolsüz bir şekilde ilerledikten sonra refüje çarparak durabildi.

 

 

Tavan kısmı kopan araçta bulunan Müzeyyen Tuğsat olay yerinde hayatını kaybederken, Durdu Mehmet Tuğsat ve aynı araçta bulunan Elif Tatlı ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Müzeyyen Tuğsat'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 8
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hız tutkusu öiümlü kazanın birinci nedenidir.ikinci sırada dikkat gelir.yavaş git sağlam git lafı birinci öğrenmemiz gereken kuraldır...Beni üzen ise aracı kullanan hatasını çekerde diğer etkilenen insanların olması.Can taşıdığımızın ve diğer insanların hayatlarına kasttetmek için duyarlı olalım.
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    araba kaza yapmaz kazayı şoför yapar
    Cevapla
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı arabada değil.Sıkıntı adamda ben rusyada ve gürcüstanda gördüm adamlar hala 1950 model arabaları bile kullanıyorlar.Bende de var 90 model Allah şükür bu güne kadar ne kaza yaptım nede kimseyi mağdur ettim.Adam gibi kullan.Ama önce arabanın gücünü ve aksamını iyi bil.Çoğuna şahit oldum arabadan tek anladığı kontak anahtarını çevirip gaz pedalına sonuna kadar yüklenmek.Viraj,surat,savrulma eğimi ve kayma ihtimali bilnç sıfır..
    Cevapla
  • Yurdum insani 4 yıl önce Şikayet Et
    Mazallah halkimiz direksiyon basina gecince kendilerini cok degerli bilim insani zannediyorlar ""Cekilin uleen butun yollar benim gibisi""
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte örnek sen ne kadar iyi araba kullansanda ne kadar yavaş araç kullansanda yola kefenle çıkıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!