Siirt'te çatışma çıktı! 1 polis yaralandı

Siirt'te uyuşturucu ticareti yapan 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahaleye giden polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis memuru hafif yaralanırken, saldırgan ölü ele geçirildi.

GİRİŞ 20.08.2019 11:31 GÜNCELLEME 20.08.2019 11:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece yarısı kent merkezinde yaşandı. Algül Mahallesi'ndeki Molla Halil Medresesi önünde uyuşturucu ticareti yapan 2 grup arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Mahalle sakinleri kavgayı polise ihbar etti. Hemen verilen adrese gelen polis ekipleri, kavgaya müdahale etmek istedi.

 

 

Ancak bu sırada kavga eden gruptan polise ateş açıldı. Polisler de karşılık verince silahlı çatışmaçıktı. Çatışmada bir polis memuru hafif yaralandı. Polisi yaralayan saldırgan ise ölü ele geçirildi.

Yaralı polis memuru kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kavgaya karışanları yakalamak için arama başlattı.

 

 

YORUMLAR 3
  • huzur için gerekli 4 yıl önce Şikayet Et
    yaralı polisimiz için üzgün, öldürülen leş için son derece sevinçliyim.
    Cevapla
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu adalet emin olun bu polis kardeşimiz son ana kadar silah kullanmamıştır.Kısasta hayat vardır bu şahıs ektiğini biçmiştir darısı diğerlerinin başına.
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi Pkk bağlantılı hepsine müdahale edilmelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var