Yerli Malı Haftası etkinliğinde öğrenciler hastanelik oldu

Esenyurt'ta bir okulda düzenlnene Yerli Malı Haftası etkinliğinde yaklaşık 30 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneyelik oldu.

GİRİŞ 18.12.2019 22:33 GÜNCELLEME 18.12.2019 22:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta bir okulda yapılan Yerli Malı Haftası etkinliğinde yaklaşık 30 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

 

 

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt Tevfikbey Ortaokulu'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yerli malı haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, öğrenciler son derste getirdiği yiyecek ve içecekleri çıkartarak yemeye başladı. Kısa bir süre sonra yaklaşık 30 öğrenci mide bulantısının olduğunu öğretmenlerine söyledi. 

Okul yönetimi öğrencilerin durumunun kötüye gittiğini fark edince okula ambulans çağırdı. Okula gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından midesi bulanan öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Hastanelerde yapılan müdahale sonrasında öğrenciler taburcu edilirken, 10 öğrencinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 11
  • Vatann sever 4 yıl önce Şikayet Et
    yerli zehirlenme
    Cevapla
  • mms 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum... hayret ediyorum... buradan da öğretmeni suçlu bulmuşlar ya... zaten soruşturma olursa yine öğretmen suçlu çıkar... aslında evet öğretmen suçlu sana yerli malından falan değil mi?
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden yerli malı haftasında elma armut erik getirirdik sınıfa aha bunlar yerli mallarımız diye - şimdi SİHA Altay tankı yerli oto Hisar Siper yerli elektrikli traktör vb getireceğiz - FARK VAR
    Cevapla
  • akoyusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıktı artık yerli malı muhabbeti okullarda ..
    Cevapla
  • adalet nerede 4 yıl önce Şikayet Et
    günü geçmiş gıdaları mı yedirdiniz bebeleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!