Esenler'de alkışlanacak hareket: Hiçbiri para almadı

Esenler Kızılay Başkanı Abdurrahman Bölük, İdris Top ve gönüllü bir vatandaşımız ilçede ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ekmek almak için yola çıktıklarında güzel bir jestle karşılaştılar.

GİRİŞ 11.04.2020 19:28 GÜNCELLEME 11.04.2020 20:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

30 Büyükşehir ve Zonguldak’ı kapsayan sokağa çıkma yasağı devam ederken Türk Kızılay, Esenler sokaklarında ihtiyacı olan tüm vatandaşlara ekmek dağıttı. 

FIRINCILARDAN JEST

Esenler Kızılay Başkanı Abdurrahman Bölük, İdris Top ve gönüllü bir vatandaşımız ilçede ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ekmek almak için yola çıktıklarında güzel bir jestle karşılaştılar. 

BEDAVA VERDİLER

Ekmek almak için gittikleri fırınların hiçbirinin para talep etmeden ekmek vermelerini Kızılay gönüllüsü şu sözlerle ifade etti; Esenler'de ekmek dağıtımına başladık. Fırınlara uğradık. parasıyla ekmek almak istedik. Hiçbir fırın bizden para almadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Burası esenler, kardeşliğin, dayanışmanın birliğin, beraberliğin en güzel noktalarından birisi. Siz evinizde kalın Kızılay Hilal bugünler için var. Allah'a emanet olun.

ESENLER BELEDİYE BAŞKANI TEVFİK GÖKSU PAYLAŞTI

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde sokaklarda Kızılay’ın aracıyla gezen görevliler hoparlörden, ekmek ihtiyacı olan vatandaşların kendilerine camlardan seslenmelerini istiyor.

Balkon ve pencerelerine çıkan vatandaşlar da Kızılay görevlilerine seslenerek ekmek taleplerini bildiriyor.

UYGULAMA DEVAM EDECEK

Balkon ve camlarında sepet sarkıtan vatandaşlara Kızılay görevlileri ekmek dağıtıyor. Ayrıca kapı önlerine kadar gelen vatandaşlara da Kızılay görevlileri tarafında ihtiyaçları kadar ekmek veriliyor. Konuyla ilgili bilgi veren Türk Kızılay yetkilileri bu uygulamanın sokağa çıkma yasağı ilan edilen günlerde Esenler’de devam edeceğini belirtti.

 

YORUMLAR 6
  • FATIH ARSLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    esenler sakini olarak önce başkanımız .M.TEYFIK GÖKSU. ya teşekkür eder bu hizmete nadir olan tüm arkadaslara canı gönülden tebrik eder...EVDA KAL ESENLER...DIYORUM
    Cevapla
  • işte insanlik.... 4 yıl önce Şikayet Et
    iste memleketimin insanlığı...
    Cevapla
  • deli kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Saklamaz kalp 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyalistler konuşur yazar yapmaz yapamaz yapan muslumanlar.
    Cevapla
  • meltem 4 yıl önce Şikayet Et
    valla bizde esenlere baglıyiz biz parayla aldık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri