Mersin Valisi Ali İhsan Su, işine son verilen belediye işçisini ziyaret etti

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediyesinden işten çıkarılan işçiyi evinde ziyaret ettti. Burada ikisi görme engelli 3 çocuğu ve eşiyle yaşayan Eser ile sohbet eden Su, ona iş bulma sözü verdi.

GİRİŞ 16.05.2020 21:29 GÜNCELLEME 16.05.2020 21:51
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Su, Mersin Büyükşehir Belediyesinde 14 yıl çalıştıktan 19 Aralık 2019'da performans düşüklüğü nedeniyle işten çıkarılan Ufuk Eser'in Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'ndeki evine gitti.

 

Burada ikisi görme engelli 3 çocuğu ve eşiyle yaşayan Eser ile sohbet eden Su, ona iş bulma sözü verdi.

Vali Su, daha sonra Eser'in görme engelli çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

 

İşten çıkartılan Ufuk Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 yıl Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştığını anımsattı.

İşten çıkarılma nedeninin gerçeği yansıtmadığı dile getiren Eser, şunları kaydetti.

"Çocuklarım için yaşam mücadelesi veriyorum. Beni işimden eden Mersin Büyükşehir Belediyesi önceki günlerde evime erzak getirmişti. Çocuklarımın ekmeğini alıp, erzak göndermiş. Bu çok zoruma gitti. O erzağı alıp, belediyenin önüne gidip protesto ettim. Sesimi duyurmak istedim. Bugün de büyükşehir belediyesinden erzak getirdiler. Ben istemedim 'Başkalarına verin.' dedim. O protestomun ardından Mersin Valimiz Ali İhsan Su bizi yalnız bırakmadı. Arkamda olduklarını ve yalnız olmadığımı bana hissettirdiler. Valimiz ziyaretiyle bizi onurlandırdı."
Bu arada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de ziyarette, Eser'in engelli iki çocuğu için anneye engelli evde bakım maaşı verildiğini bildirdi. 

YORUMLAR 44
  • fgjhkjlk ghkjlkşi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı CHP'liler. (Herkesi kastetmiyorum) Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde şimdiki CHP döneminde haksız yere işten çıkarılanlar acaba var mıdır, yok mudur? Sizler kendinizi ilgilendiren bu konuyu gündeme getirmemeye devam edin.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende Mersin büyükşehir belediyesi meski de benide çıkardılar sebebsiz tek taraflı fesih
    Cevapla
  • Karadenizli55 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk nın kasasina giren iş bankasi hortumu da kesilecek
    Cevapla
  • Admin 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan birde Kılıçdaroğlu çıkıp hiç kimseyi isten cikarilmayacak namus sözü veriyor yazıklar olsun sizlere reis boşuna demiyor bekara karı boşamak kolay oyları namussuzlara verin sonra vaat bekleyin namusu olmayandan ne vaat beklersin
    Cevapla
  • D.İS.1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet,Millet düşmanlarının yapacağını cehapeliler severek,koşarak yapıyor. RABB'İM sadece cehapeye değil,cehapeliyede fırsat vermesin,bilen biliyor bunların tarihte ne olduğunu,ne yapmak istediklerini...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…