Kanseri yenen Mertcan, kaybolduğu denizde aranıyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde arkadaşlarıyla girdiği denizde, akıntıya kapılarak kaybolan Mertcan Yanık'ı (17) arama çalışması başlatıldı. Yanık'ın yaklaşık 2 sene önce kan kanserini yendiğini belirten amcası Yahya Yanık, "Ne yazık ki böyle bir durum yaşandı. Çok üzgünüz" dedi.

Kanseri yenen Mertcan, kaybolduğu denizde aranıyor
Kanseri yenen Mertcan, kaybolduğu denizde aranıyor
GİRİŞ 10.08.2020 16:38 GÜNCELLEME 10.08.2020 16:38

Çarşamba ilçesi Costal Sahili'nde, dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte denize giren Mertcan Yanık, bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Paniğe kapılan arkadaşları, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine sahile gelen Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı kurbağa adamlar, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve itfaiye personeli, Mertcan Yanık’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Ekiplerin dün gün boyu süren çalışmalarında, bir bulguya rastlanılamadı. 

'KAN KANSERİNİ YENMİŞTİ'

Hava şartları nedeniyle arama çalışmalarına ara verilmesinin ardından, bu sabah saatlerinde sahile gelen ekipler yeniden çalışmaya başladı. Kayıp gencin amcası Yahya Yanık, "Mertcan 2 sene önce kan kanserini yenmişti. 70-75 kilo civarına çıkmıştı, durumu çok iyiydi. Ama ne yazık ki böyle bir durum yaşandı. Ölüm hepimiz için var, hepimizin gideceği yer orası. Üzgünüz" dedi.Arama çalışmalarını gözyaşları içinde takip eden baba Hasan Yanık ise, bir an olsun çalışmaların başından ayrılmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...